به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از تسنیم، سید محمد پژمان با تاکید بر کارشناسی ضعف های موجود در بازآفرینی شهری، اظهار کرد:تنها راه حل پیش رو، حضور و مشارکت مردم در اجرای طرح ها در کنار ارائه مشوق های دولت است تا برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار به توفیق برسد.
وی با بیان اینکه بافتهای فرسوده زمانی کانون اصلی شهرها بوده اند اما متناسب با تغییرات روز پیش نرفته اند، تصریح کرد: معابر محدود و باریک در بافت های مختلف پاسخگوی شرایط زندگی امروز نیست. همچنین به منظور کمبود سرانه های خدماتی در این مناطق شهرداری ها و دولت باید عرصه های مناسبی از این محدوده ها را برای اینگونه خدمات در اختیار بگیرند.
وی با یادآوری اینکه تاکنون نگاه به بافت های فرسوده مانند سایر مناطق بوده که منطقی نیست، افزود: شرایط پیش رو می طلبد هزینه های اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار را کاهش دهیم.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ، گفت: تخفیف ۱۰۰ درصدی در صدور پروانه ها، تسهیلات ارزان قیمت و تخفیف های سازمان نظام مهندسی از اقدامات مثبتی بوده که برای اجرای بازآفرینی شهری محقق شده است.
پژمان از برداشت ۳۷۰۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای شرکت بازافرینی شهری خبر داد و تصریح کرد: ۲۲۰۰ میلیارد تومان از این رقم با کمک و افزوده شدن منابع بانکها در قالب تسهیلات به متقاضیان پرداخت میشود. باقیمانده این مبلغ نیز در قالب ۱۵۸۰ پروژه طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن و طرح اقدام مشترک هزینه می شود.
وی تاکید کرد: حدود ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد تومان مجموع بودجهای است که در حوزه اجرای پروژهها به منظور تکمیل ۷۵۰پروژه نیمهتمام هزینه خواهد شد.