صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / تاثیر چشمگیر مصرف ماهی در کاهش تری‌گلیسیریدها
fish

تاثیر چشمگیر مصرف ماهی در کاهش تری‌گلیسیریدها

کسب و کار نیوز - مطالعات نشان می‌دهد مصرف غذاهایی چون ماهی كه حاوی اسیدچرب امگا۳ هستند، موجب كاهش میزان تری‌گلیسیریدها به اندازه ۲۰ تا ۳۰ درصد میان بیشتر افراد دارای میزان بالای چربی و تری‌گلیسیریدها می‌شود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر ،آن اسکولاس رای، سرپرست این تحقیق در این باره می‌گوید: ما در تحقیقات خود دریافتیم درمان با مصرف روزانه چهار گرم اسید چرب امگا۳ موثر است و با اطمینان می‌توان همراه با داروهای استاتین که برای کاهش کلسترول مصرف می‌شوند، استفاده کرد.

تری‌گلیسیریدها، چربی‌هایی هستند که در خون به گردش درمی آیند. نتایج برخی مطالعات نشان داده‌ میزان بالای تری‌گلیسیریدها (بالا ۲۰۰ mg/dL) می‌تواند به تصلب شریان منجر شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سکته افزایش یابد. ماهی، منبع خوب اسیدهای چرب امگا۳ است و انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند حداقل دو بار در هفته ماهی‌های چرب نظیر قزل‌آلا و تون مصرف شود.

همچنین مطالعه کنید:

صرفه جویی میلیاردی با رسید دیجیتال

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز، اقداماتی که در این زمینه در حال …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *