به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، کریم یاوری،اظهار کرد: در حال حاضر تعداد کارگران بنگاههای مشکلدار ۱۴۰ هزار نفر است و وزارتخانههای صادرکننده مجوز برای بنگاهها باید در جهت رفع مشکلات بنگاهها با جدیت بکوشند و تمام کارفرمایان، سهامداران و مدیران بنگاهها نیز به حل و رفع مشکلات بنگاههای تحت مسئولیت خود کمک کنند.
وی با اشاره به تشکیل کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید در استانها خاطرنشان کرد: این کارگروهها لازم است در شرایط اقتصادی حاضر بیش از گذشته در خدمت رفع مشکلات بنگاهها باشند و جلسات خود را با حضور ذینفعان در محل بنگاههای مشکل دار برگزار کنند تا به شکل عملیاتی و میدانی این مشکلات بررسی، بازبینی و حل و فصل شود.
به گفته مدیرکل بیمه بیکاری و حمایت از پایداری مشاغل وزارت کار در سه ماهه نخست امسال آمار بنگاههای مشکل دار نسبت به اسفند سال گذشته با کاهش روبه رو بوده به نحوی که از ۱۳۵۱ بنگاه در اسفند ۹۷ به بیش از ۱۲۶۰ بنگاه رسیده است.
یاوری افزود: وزارت کار در راستای حفظ امنیت شغلی و صیانت از نیروی کار، حفظ حیات اقتصادی بنگاهها، تثبیت اشتغال و پایداری تولید بر پیگیری و رفع هرچه سریعتر مشکل بنگاهها تاکید دارد، گفت: در سه ماهه نخست امسال با اقدام به موقع و حمایت از ۴۷۰ بنگاه اقتصادی، موجبات تثبیت و حفظ ۱۰۰ هزار شغل در کشور فراهم شد.
وی همچنین از برگزاری بیش از ۲۰۰۰ جلسه توسط کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته به منظور رسیدگی به آخرین وضعیت بنگاههای مشکل دار خبر داد.
به گزارش ایسنا، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای شناسایی و حل و فصل مشکلات بنگاههای تولیدی،کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید را در استانها راهاندازی کرده که این کارگروهها ضمن رصد و شناسایی بنگاههای اقتصادی مشکلدار، وظیفه پیگیری و بررسی وضعیت بنگاهها و حل و فصل مشکلات آنها را در دستور کار دارند.پیش از این با حمایت موثر از ۱۸۴۰ بنگاه اقتصادی زمینه حفظ و تثبیت ۳۵۰ هزار شغل در سال گذشته فراهم شده بود.