صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / جدال روسیه در شورای امنیت با پمپئو: از ایران امپراطوری شر ساخته‌اید

جدال روسیه در شورای امنیت با پمپئو: از ایران امپراطوری شر ساخته‌اید

کسب و کار نیوز - نشست شورای امنیت سازمان ملل با موضوع صلح و امنیت بین المللی با تاکید برچالش های امنیتی خاورمیانه با شکست امریکا در حال اجرا است.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرآنلاین، پس از خروج آمریکا از برجام این کشور در تاریخ سیاسی خود این انزوای بین المللی را تا کنون به خود ندیده است. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در واپسین روزهای حضورش در کاخ سفید با تغیرات گسترده در کاخ سفید و عمدتا کسانی که از دولت او استعفا می دادند بالاخره موفق شد پس از چهار سال یک تیم دلخواه و کاملا ضدایرانی را به دور خود حلقه کند! از زمان ریاست جمهوری او شورای امنیت دیگر محل سابق برای درخواست های بی منطق این کشور نبود بلکه برای آمریکا تبدیل به نهادی شد که این دولت را نالایق تر از گذشته به دنیا نشان دهد. چه از زمان خانم نیکی هیلی نماینده سابق واشنگتن در شورای امنیت چه این زمان که پمپئو در یک سال گذشته برای بار دوم سیرک بی نتیجه ای علیه ایران به راه می اندازد.

البته این نشست به زعم او برای امنیت و صلح خاورمیانه تشکیل شده است. اما محوریت آن در ادامه نشست ورشو علیه ایران بود.

شب گذشته برایان هوک رئیس کارگروه ویژه ایران در وزارت خارجه ایالات متحده، در جمع خبرنگاران بار دیگر ادعای واهی خود علیه تهران را تکرار کرد. و نشست امروز شورای امنیت به دلیل همین ادعا و ترس آمریکا از اتفاقی است که هوک از آن خبر داد. هوک همچنین درباره این نشست گفت: یکی از پیامدهای نشست ورشو ایجاد هفت گروه کاری است که در سطح معاونان وزیر با یکدیگر دیدار خواهند کرد. ما می خواهیم تهدیدهای کلیدی و انگیزه‌های بی ثباتی را مشخص کنیم و کشورها را در کنار هم قرار دهیم.

نماینده ویژه دولت ترامپ در امور ایران با اشاره به ایجاد هفت گروه کاری متعاقب این نشست، اظهار کرد: تا کنون پنج کشور میزبان این گروه ها تا کنون مشخص شده اند که درباره حقوق بشر، فضای مجازی، اشاعه موشک ها، پناهندگان و ضد تروریسم صحبت خواهد شد.

برایان هوک بدون در نظر گرفتن میزان اندک استقبال از نشست ورشو و همچنین نشست منامه مدعی شد: نشست ورشو اسرائیل و کشورهای عرب را در کنار هم قرار داد تا بتوانند با تهدید مشترک از سوی ایران مقابله کنند، سیاست خارجی ایران اعراب و اسرائیلی  ها را در کنار هم قرار داد که پیشتر از این غیرممکن بود.

وی در ادامه این اظهارات به توافق هسته ای ایران اشاره کرد و گفت: برجام، اقتصاد و گروه های نیابتی ایران را تقویت کرد و موشک های بالستیک ایران را گسترش داد. پس باید با تشریک مساعی جلوی تامین مالی ایران را بگیریم.

در این نشست سفیر و نماینده تام الاختیار ایران در سازمان ملل نیز گفت:  همچنین ما نباید ماهیت و آثار بی‌ثبات کننده راهبرد «تفرقه بینداز و حکومت کن» آمریکا از طریق اختلاف افکنی دائمی بین کشورهای منطقه را نادیده بگیریم. اظهارات ایران هراسانه توسط مقامات آمریکائی نیز با همین هدف انجام می شود.

وی یادآور شد: آنها برای توجیه سیاست‌های خود در منطقه، اتهامات ساختگی علیه ایران منتشر می‌کنند تا ایران را از ایفای نقش خود در منطقه باز دارند.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد خاطرنشان کرد: ایران هزاران سال در این منطقه بوده و هزارن سال دیگر نیز در آن باقی خواهد ماند. بنابراین، هر تلاشی برای محروم کردن یا نادیده گرفتن ایران در منطقه، توهمی بیش نیست و محکوم به شکست است.

تخت روانچی با تاکید بر اینکه ایران به دنبال رویارویی نیست، افزود: اما نمی‌توانیم در برابر نقض حاکمیت خود بی‌تفاوت باشیم و بی تفاوت نخواهیم بود. بنابراین، برای حفظ امنیت مرزها و تأمین منافع خویش، با قوت تمام از حق ذاتی دفاع از خود استفاده خواهیم کرد.

دلیل این نشست چه بود و واشنگتن از چه واهمه دارد؟

این نشست به بهانه صلح اما با محوریت ایران تشکیل شد که همچنان در جریان است. در این نشست درباره قطعنامه ۲۲۳۱، برجام، ائتلاف منطقه ای، مکانیزم ماشه، اینستکس، ائتلاف های در جریان علیه ایران (ورشو- نشست منامه- نشست های جده)  و همچنین تنش ها در خلیج فارس و عبور و مرور نفتکش ها مورد صحبت و تبادل نظر قرار گرفت.

اما آنچه که پمپئو را وادار به تشکیل این نشست کرد این بود که آمریکا به شدت از پایان قطعنامه ۲۲۳۱ واهمه دارد. قطعنامه که در سال ۲۰۲۰ میلادی پایان می یابد و به موجب آن ایران از زیر تحریم تسلیحاتی و تحریم نهاد و چند شخص مانند سردار قاسم سلیمانی خارج خواهد شد. قطعنامه ۲۲۳۱ درزمان مذاکرات برجام به تصویب شورای امنیت سازمان ملل رسید. این قطعنامه یکی از بزرگترین دستاورد برجام به حساب می آید.

در اینباره شب گذشته برایان هوک گفت: نکته مهم دیگری که پمپئو در شورای امنیت مطرح خواهد کرد این است که توافق هسته ای ایران که مورد تصویب شورای امنیت قرار گرفت به گونه ای است با قطعنامه ۲۲۳۱ پیوند دارد. قطعنامه ۲۲۳۱ در اکتبر ۲۰۲۰ به تحریم تسلیحاتی علیه ایران پایان می دهد که جزئی از توافق هسته ای با ایران بود.

وی در مذمت اقدام دولت سابق آمریکا اضافه کرد: توافق سال ۲۰۱۵ در نظر داشت، تحریم تسلیحاتی را برای کشور حامی شماره یک تروریسم در مدت پنج سال بردارد. همچنین، افرادی همچون قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس مشمول تحریم های سفر هستند که در اکتبر ۲۰۲۰ تحریم مسافرتی سازمان ملل برای ۲۳ ایرانی هم پایان می یابد.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران تاکید کرد: مهم است جامعه بین المللی درک کند محدودیت های توافق هسته ای پایان می یابد و در سال ۲۰۲۳ یعنی هشت سال پس از توافق هسته ای هم ممنوعیت آزمایش موشکی ایران و توقیف دارایی های ۶۰ نهاد ایرانی پایان می یابد و در واقع تمام محدودیت های ۲۲۳۱ به پایان می رسد.

هوک و اربابان وی که تاکنون نتوانسته اند اعضای شورای امنیت را در این مسیر یکجانبه، همراه سازند، گفت: ما فکر می کنیم شورای امنیت نقش خطیری برای تداوم تحریم تسلیحاتی و مسافرتی دارد.

در این جلسه چه گذشت؟

کانال پایش آمریکا از مقر شورای امنیت سازمان ملل گزارش داد: این جلسه که پیرامون خاورمیانه است، در ادامه نشست ورشو که آمریکا بنانهاد، محل تکرار ادعای یکطرفه آمریکا بود.

حضور پمپئو با این هدف بود که علیه ایران فشار را زیاد کند و ائتلاف ایجاد کند. اما برخلاف سخنرانی تند او، سایر اروپایی ها و اعضای شورای امنیت، و حتی انگلیس از برجام حمایت کردند.

البته نماینده انگلیس درباره نفتکش ها و انتقال نفت به سوریه علیه ایران ادعاهایی را مطرح کرد. اما همزمان از سیاست ترامپ در قبال فلسطین غیرمستقیم انتقاد کرد و بر راه حل دو کشور و مرزهای ۱۹۶۷ تاکید داشت.

نماینده روسیه نیز در آغاز جلسه از ایران حمایت کرد و خط به خط سخنان معاندانه پمپئو علیه ایران را نقد کرد. تهدیدات و تحریمات علیه ایران را رد کرد و استدلالات آمریکا را بی ربط توصیف کرد. می گوید که ۸۰ درصد تجارت ایران بخاطر تحریمهای غیرقانونی آمریکا محدود شده است آنوقت می خواهید ایران به میز مذاکره برگردد؟!! و کشورهایی که قطعنامه را اجرا می کنند را تنبیه می کنید؟

نکته جالب توجه این جلسه این بود که  نماینده روسیه تنها کسی بود که مرتبا از اصطلاح ” خلیج فارس ” استفاده کرد، اما سایرین از جمله نمایندگان انگلیس ، آلمان، بلژیک، کویت و … همگی از واژه ناقص خلیج استفاده کردند.

آمریکا

وزیر خارجه آمریکا در حالی که مدعی شد توانسته‌اند بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی، پیوند ایجاد کنند، بر وجود شکاف در شورای همکاری خلیج فارس اعتراف کرد و گفت هنوز این شکاف التیام نیافته است.

به گزارش وب سایت خبرگزاری رویترز، مایک پمپئو عصر سه شنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع صلح و امنیت بین المللی با تاکید بر چالش های امنیتی خاورمیانه برگزار شد، افزود: ما برای پیوندهای اسرائیل با همسایگان عرب آن، نشست ورشو را ترتیب دادیم.

وی با استقبال از حمایت انگلیس و بحرین برای پیوستن به ائتلافی که تاکنون عضوی نداشته است، ادامه داد: اخیرا برای حراست از کشتیرانی در خلیج فارس اقدام کردیم که تلاش های چندجانبه ما و بازتاب ارزش های جوامع آزاد است که این شورا باید از آن حمایت کند.

وی با بیان اینکه بیایید به چالش های موجود در منطقه نگاه کنیم، به درگیری های لیبی و سوریه اشاره کرد و ادامه داد: شکاف در داخل شورای همکاری خلیج فارس هنوز التیام نیافته است، بسیاری از کشورها حقوق انسانی مردم خود را گرامی نمی دارند.

وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: تروریست های رادیکال اسلامی و حامیان مالی آن به دنبال نقطه ضعف تازه برای سوء استفاده می گردند.

پمپئو در ادامه این اظهارات، اتهامات تکراری خود را متوجه جمهوری اسلامی ایران کرد و گفت: جمهوری اسلامی و گروه های نیابتی آن به اشاعه ناآرامی در عراق، سوریه و یمن ادامه می دهند.

وی اقدامات ایران برای کاهش تعهدات برجامی خود را که به دنبال خروج یکجانبه و خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، توسط آمریکا و اعمال تحریم های شدید علیه مردم ایران انجام شد، دیپلماسی اخاذی نام نهاد.

وی فهرستی از آنچه که تصور می کرد خلاف تعهدات ایران در برجام است، ارائه داد که عبارت بودند از : “ایران از محدودیت ۳۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده فراتر رفت، حوثی های تحت حمایت ایران به فرودگاه ابها در عربستان حمله کردند، سطح غنی سازی اورانیوم را افزایش داد و ایران به ادامه برنامه هسته ای در سرپیچی از تعهدات بین المللی تهدید می کند”.

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: نیروی دریایی سپاه تلاش ناکامی داشت در تصرف نفتکش انگلیسی که از تنگه هرمز می گذشت، یک نفتکش با پرچم پاناما متعلق به امارات متحده و یک نفتکش بریتانیایی را توقیف کرد که توقف نفتکش بریتانیا ادامه دارد.

پمپئو همچنین مدعی شد که ایران به تازگی یک موشک بالستیک آزمایش کرده است.

وی که در نشست پیشین این شورا درباره قطعنامه ۲۲۳۱ هم کوشیده بود تا اعضای شورای امنیت را به بازنگری نسبت به پایان یافتن برخی محدودیت های این قطعنامه در سال آینده ترغیب کند، این بار هم مدعی شد: ما به دقت به بندهای برجام که در اکتبر ۲۰۲۰ پایان می یابد، نگاه می کنیم. تحریم تسلیحاتی و همین طور محدودیت های سفر قاسم سلیمانی پایان می یابد.

وزیر خارجه آمریکا با اشاره به درج شمارش معکوس در تارنمای این وزارت خانه برای زمان پایان یافتن این محدودیت ها، گفت: زمان در حال از دست رفتن است، جامعه بین المللی وقت زیادی ندارد. همکاری بیشتری در خاورمیانه لازم است و به ذهنیت تازه ای برای حل چالش های قدیمی نیاز داریم.

پمپئو افزود: نشست ورشو برای آینده صلح است و هیچ کشوری موضوع این نشست و کارگروه های آن نخواهد بود، به همه نظرات احترام می گذاریم و حرف همه کشورها شنیده می شود.

وی ادامه داد: به روند ورشو ادامه می دهیم و انتظار داریم در سال ۲۰۲۰ بار دیگر این کشورها در ورشو جمع شوند.

پاسخ روسیه به آمریکا

پس از سخنرانی پمپئو، معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل متحد، خواستار پایان دادن به سیاست تحریم و تهدید آمریکا علیه ایران شد و گفت که نمی توان خواستار مذاکره با تهران بود و همزمان، با اعمال تحریم و تحریک آنها را دور کرد.

دیمیتری پولیانسکی سفیر روسیه، خطاب به وزیر خارجه آمریکا افزود: آقای پومپئو ، ما خیلی با دقت به صحبت های شما گوش فرا دادیم ، حتی از همکارانم خواستم کلمه به کلمه را دقت کنند، زیرا واقعاً خیلی به گفتار شما بستگی دارد.

وی ادامه داد: معلوم شد که شما از کلمات زیادی استفاده کرده اید که دارای مفهوم منفی هستند. “چالش” ، “مهار” ، “درگیری” ، “رژیم” ، “محدودیت” ، “مخالفت” ، “تهدید”.

معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل متحد اضافه کرد: تنها یک بار از کلمه “همکاری” استفاده کردید و سپس در متن “ائتلاف علیه ایران” هرگز از کلمه “گفت‌وگو” استفاده نکردید. از دیدگاه ما ، این دو کلمه و این دو مفهوم هستند که در مرکز هر تلاش دیپلماتیک قرار دارند.

پولیانسکی با بیان اینکه همچنین متوجه شدیم که درباره خلیج فارس بسیار و عاطفی صحبت کردید، اظهار کرد: ما هم از وضعیت این منطقه بسیار نگران هستیم. تنها تفاوت این است که شما در ابتدا ائتلافی علیه ایران ایجاد کرده و این کشور را به اصلی ترین و تقریباً تنها منبع مشکلات و نوعی “امپراتوری شر” تبدیل می کنید .

وی با تاکید بر اینکه تنش های اخیر در خلیج فارس از نظر روسیه تصنعی ایجاد و پمپاژ شد، افزود: در مقابل زمینه های اتهام های متقابل، حضور نظامی کشورهای غیر منطقه ای افزایش یافت که خطرات درگیری مسلحانه را ایجاد می کند. هر حادثه ای می تواند منجر به درگیری شود که عواقب مخربی به همراه خواهد داشت.

سفیر روسیه در سازمان ملل متحد با بیان اینکه از همه طرف ها می خواهیم خویشتنداری داشته باشند، ادامه داد: تلاش کنند تا از روش های سیاسی و دیپلماتیک، تنش ها را کاهش دهند و مشکلات خود را حل کنند. این امر حاکی از آن است که قبل از هر چیز باید اولتیماتوم، تحریم و تهدیدات برداشته شود..

پولیانسکی اضافه کرد: ما همیشه اعتقاد داشته ایم که مذاکرات در هر شرایطی ممکن است ، به شرط آنکه طرف ها مایل باشند براساس اصول حقوق بین الملل، عمل دیپلماتیک و کرامت، آنها را با احترام متقابل انجام دهند.

وی تصریح کرد: بنابراین، ما همچون اکثر قریب به اتفاق کشورهای منطقه  نمی توانیم خشنود باشیم، هنگامی که خواستار نشستن ایران در میز مذاکره هستیم با تحریکات مستقیم و تحریم های شدید، آنها را دور کنیم.

معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: با چنین رویکردی به سختی می توان انتظار داشت که پاسخی از طرف ایرانی داشته باشید. من مستقیم می خواهم بگویم: ما این منطق را نمی بینیم که همکاران آمریکایی ما با نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ، اکنون از ایران می خواهند که بدون هیچ پیش شرطی مذاکرات را آغاز کنند.

پولیانسکی خاطرنشان کرد: نادیده گرفتن اینکه ۸۰ درصد تجارت ایران تحت تحریم های غیرقانونی و یکجانبه آمریکا قرار دارد، غیرممکن است.

وی با انتقاد از عملکرد آمریکا در نقض قطعنامه ۲۲۳۱ افزود: در واقع آمریکا با نادیده گرفتن تعدادی از قوانین بین المللی، کشورهایی که به دنبال اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ هستند را مجازات می کند.

سفیر روسیه در سازمان ملل متحد ادامه داد: حتی با وجود این شرایط دشوار، ما برای متقاعد کردن همکاران ایرانی و آمریکایی که باید از موقعیت خطرناک دور شویم، حل اختلافات را از طریق گفت وگوی متمدنانه آغاز کنیم و به سیاست اولتیماتوم، تحریم ها و باج گیری پایان دهیم.

انگلیس

پس از اظهارات سفیر روسیه نماینده دائم انگلیس در سازمان ملل متحد، برجام را دستاورد بزرگی برای منع گسترش سلاح های اتمی دانست و گفت هیچ راه حل بهتر و هیچ جایگزین دیگری برای این توافق وجود ندارد.

کارن پیرس  افزود: کشور من احترام زیادی برای مردم ایران قایل است. ما می پذیریم که ایران نقش مشروعی در منطقه و همچون همه ما حق دفاع از خود دارد.

وی ادامه داد: نمی توانیم این واقعیت را نادیده بگیریم که راهی که آن برای پیگیری منافع ملی خود در پیش گرفته است، عاملی برای چندین مشکل منطقه ای شده است که امروز درباره آن صحبت می کنیم.

سفیر انگلیس در سازمان ملل متحد با اشاره به چارچوب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، گفت: اولویت انگلیس بر این است که ایران به توانایی های اتمی دست نیابد که امنیت و ثبات منطقه خاورمیانه و فراتر از آن را مورد تهدید قرار دهد.

پیرس راه دستیابی به این هدف را حفظ توافق هسته ای ایران دانست و گفت: ما از ایران می خواهیم که به اجرای کامل تعهدات خود تحت برجام بازگردد. این برنامه برای امنیت ملی ما و امنیت متحدان ما در منطقه اساسی است.

وی با تاکید بر اینکه راه حلی بهتر و جایگزین دیگری برای آن وجود ندارد، ادامه داد: انگلیس، فرانسه و آلمان همواره روشن کرده اند که از این توافق حمایت خواهند کرد.

سفیر انگلیس در سازمان ملل متحد تصریح کرد ما بر تعهد خود برای راه اندازی سازوکار ویژه مالی (اینستکس) پایبندیم و اطمینان خواهیم یافت که تجارت مشروع با ایران می تواند ادامه داشته باشد.

پیرس اضافه کرد: ما بر همکاری در پروژه های مشترک در داخل برجام همچون مدرنیزه کردن راکتور اراک ادامه خواهیم داد. همچنین از تلاش های (امانوئل مکرون) رئیس جمهوری فرانسه برای یافتن راهی برای گفت وگو در همکاری نزدیک با سه کشور اروپایی، استقبال می کنیم.

وی در ادامه این اظهارات همسو با آمریکا ایران را به بی ثباتی در منطقه متهم کرد و با بیان اینکه برجام، گواهینامه ای برای رانندگی آزاد ایران در خاورمیانه نیست، اظهار کرد: ایران به حمایت از گروه های نیابتی خود در سراسر منطقه ادامه می دهد، که امنیت را تضعیف و قطعنامه شورای امنیت را نقض می کنند.

سفیر انگلیس در سازمان ملل متحد با انتقاد از ایران در حمایت از رژیم مشروع و قانونی سوریه، عنوان کرد: ایران به ارسال سلاح و نیروی نظامی به جای راه حل سیاسی در سوریه ادامه می دهد که آتش درگیری در این کشور را شعله ور می سازد.

پیرس البته اشاره نکرد که ایران از ابتدا خواستار راه حل سیاسی برای بحران سوریه بوده است اما کشورهای غربی و هم پیمانان منطقه ای آنها به حمایت از گروه های تروریستی همچون جبهه النصره ادامه داده اند و می دهند.

وی به توقیف نفتکش انگلیسی توسط نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم اشاره کرد و گفت: ضروری است که ما از امنیت ناوبری در تنگه هرمز برای اطمینان بخشی به صنعت حمل و نقل جهانی و جلوگیری از حملات بیشتر دفاع کنیم.سفیر انگلیس در سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه این تنها هدف بریتانیا نیست، افزود: این به نفع همه کشورها است چرا که حمایت از امنیت ناوبری در خلیج(فارس) به همکاری بین المللی نیاز دارد.

تنها ورشو کنار آمریکا ماند!

وزیر خارجه لهستان در اظهارات همسو با همتای آمریکایی خود، از کاهش تعهدات برجامی ایران ابراز نگرانی کرد.

یاتسک چاپوتوویچ به جای آنکه همتای آمریکایی خود را به دلیل نقض قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام به دلیل خروج یکجانبه از توافق هسته ای مورد سرزنش قرار دهد، این مطلب را مطرح کرد.

وی افزود: ما به عنوان عضو اتحادیه اروپا که عضو توافق هسته ای هم هست، نگرانی خود را از اعلام ایران برای اجرا نکردن کامل به تعهدات خود تحت این توافق، نگران هستیم.

وزیر خارجه لهستان ادامه داد: ایران باید از اقداماتی که می تواند بیش از این موجب تضعیف اجرای برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد شود، خودداری کند.

این در حالی است که با گذشت یکسال و نیم از خروج آمریکا از برجام و اعمال تروریسم اقتصادی بر مردم ایران، اروپا هنوز اقدام قابل توجهی برای اجرای تعهدات برجامی خود انجام نداده است.

چاپوتوویچ همچنین به آنچه که امنیت دریانوردی نامید، اشاره کرد و گفت: نگرانی دیگر ما درباره آزادی و امنیت ناوبری دریایی در منطقه است. حوادث اخیر اعم از حملات و توقیف کشتی ها در خلیج(فارس) تهدید مستقیم به امنیت آزادی ناوبری دریایی است.

وی به توقیف بی دلیل و غیرقانونی نفتکش ایرانی در جبل الطارق اشاره نکرد اما افزود: کنوانسیون ملل متحد درباره قوانین دریاها باید به طور کامل رعایت شود. خاورمیانه با داشتن منابع فراوان و موقعیت استراتژیک ، نقش اساسی در تأمین منابع انرژی جهانی دارد.

وزیر خارجه لهستان خاطرنشان کرد: به منظور به حداقل رساندن نوسانات قیمت نفت خام و تقویت امنیت منابع آن، تقویت امنیت زیرساخت های انرژی ضرورت دارد.انگلیس بر بی بدیل بودن برجام تاکید کرد.

این اظهارات در حالی انجام می شود که وزیر خارجه کشورمان در عین تحریم آمریکا روز جمعه با امانوئل مکرون و وزیر خارجه این کشور دیدار و گفتگو خواهد کرد. مشخص نیست که ایا آمریکا از اغاز سفرهای سردار قاسم سلیمانی واهمه دارد یا موشک های بالستیک ایران. به هرجهت آمریکا نمی تواند یک طرفه قطعانمه ۲۲۳۱ شورای امنیت را نقض کند چرا که حتی در جلسه امروز یک کشور را نتوانست با خود همراه کند کما اینکه ۴ عضو دائم دیگر شورای امنیت بارها موضع خود را در حمایت از برجام اعلام کرده اند و این به معنی شکست آمریکا در قطعنامه ای که ثبات ایران را در جهان قطعی خواهد کرد.

همچنین مطالعه کنید:

عرضه اولیه سهام نخستین شرکت دانش‌بنیان

به گزارش کسب و کار نیوز، مدیرعامل فرابورس ایران با بیان این‌که به زودی عرضه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.