صفحه اصلی / سرخط خبرها / کوتاه‌ترین فاصله کویر تا جنگل کجاست؟

کوتاه‌ترین فاصله کویر تا جنگل کجاست؟

کسب و کار نیوز - سرپرست معاونت گردشگری، سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان از این استان به عنوان یکی از مستعدترین استان‌ها برای توسعه گردشگری نام برد و گفت: کوتاه‌ترین فاصله بین کویر تا جنگل در این استان واقع شده است.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا،حمید رضا دوست محمدی، با اشاره به فاصله کوتاه بین اقلیم‌های متفاوت در این استان اظهار کرد: هیچ نقطه‌ای در کشور جز استان سمنان چنین ویژگی ندارد.

وی با بیان اینکه فاصله بین کویر تا جنگل و کوهستان در برخی نقاط استان به نیم ساعت می‌رسد، تصریح کرد: یک گردشگر در استان سمنان با طی کردن نیم ساعت می تواند دو اقلیم کاملا متفاوت و زیبا را تجربه کند.

سرپرست معاونت گردشگری، سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با بیان اینکه مناطق کویری و جنوبی این استان از جذابیت بسیار بالایی برخوردارند، ادامه داد: در شمال استان نیز مناطق کوهستانی و جنگل‌های بکر زیادی وجود دارد.

وی از جنگل‌های هیرکانی در این استان به عنوان یک سرمایه ملی نام برد و خاطرنشان کرد: مناطق کویری استان سمنان از بکرترین کویرهای ایران هستند اما متاسفانه این کویرها چندان شناخته شده نیستند.

دوست محمدی نزدیکی و همجواری با پایتخت را یک فرصت ویژه برای این استان دانست و افزود: متاسفانه با وجود جاذبه‌های متنوع و متعدد در کویرهای استان، بسیاری برای دیدن مناطق کویری به استان‌های دورتری همچون یزد و اصفهان می‌روند و این در حالی است که کویری های استان سمنان از جاذبه‌های فراوانی برخوردارند ضمن آنکه دسترسی به آنها نیز آسان‌تر است.

وی بر ضرورت معرفی جاذبه‌های این استان تاکید و تصریح کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به تنهایی قادر به توسعه صنعت گردشگری نیست و همه دستگاه‌ها، جوامع محلی، تشکل‌های مردم‌نهاد و رسانه‌ها و…باید به یاری میراث فرهنگی بیایند.

سرپرست معاونت گردشگری، سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان با انتقاد از رویکردهای سنتی به توسعه گردشگری گفت: باید نگاه به توسعه گردشگری در هر منطقه متفاوت و متناسب با مزیت‌های آن منطقه باشد. ضمن آنکه برای توسعه گردشگری باید از شیوه علمی و بروز بهره بگیریم.

وی نقش مردم و نهادهایی مثل شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در توسعه گردشگری را بسیار مهم خواند و افزود: باید در همه سطوح به آموزش توجه بیشتری کنیم.

وی از همراهی مردم با برنامه‌های گردشگری به عنوان یک ضرورت نام برد و گفت: تا زمانی که جوامع محلی برای پذیرش گردشگر آماده نشوند، صنعت گردشگری نمی‌تواند توسعه بیابد.

معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان از استان سمنان به عنوان سرزمین تحقق رویاها نام برد و خاطرنشان کرد: استان سمنان از پتانسیل بالایی برای توسعه گردشگری برخوردار است، اما تا زمانی که جوامع محلی همراهی نکنند، گردشگری در استان رونق چندانی نخواهد یافت.

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.