به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو(پاون)، “محمدحسن صباغزادگان” اقدامات انجامشده در دولت تدبیر و امید را اقدامات زیربنایی و اساسی در صنعت برق استان دانست و افزود: خوشبختانه استان یزد یکی از پایدارترین شبکههای برق کشور را دارد و با مصرف بیش از ۷۵ درصد مصرف انرژی الکتریکی در بخش صنعت یکی از استانهای صنعتی کشور محسوب میشود.
وی بر لزوم پایداری هرچه بیشتر در شبکه برق با توجه به صنعتی بودن استان تاکید کرد و گفت: اقدامات خوبی نیز در راستای انرژیهای تجدیدپذیر انجامشده و هماکنون بیشترین نیروگاه خورشیدی کشور در استان یزد در حال بهرهبرداری است.
صباغزادگان با اشاره به اینکه در بخش انرژی خورشیدی ۲۱ قرارداد با ظرفیت ۳۵۰ مگاوات منعقد شده است، تصریح کرد: از این تعداد هفت نیروگاه با ظرفیت ۵۸,۵ مگاوات به بهرهبرداری رسیده و در تلاش هستیم با وارد مدار شدن سه نیروگاه دیگر تا پایان امسال، ظرفیت این بخش را به ۱۰۰ مگاوات برسانیم.
وی اظهار کرد: یکی از ویژگیهای برق استان این است که در برخی از مناطق از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۶ که پیک مصرف برق استان است، مناطقی مانند چاهک مصرف برق خود را فقط با استفاده نیروگاه خورشیدی آن محل، تامین میکنند و از شبکه سراسری برق نمیگیرند.
این مقام مسئول در صنعت برق استان همچنین با بیان اینکه حدود هشت درصد پیکبار روز استان توسط تولید پراکنده و خورشیدی در استان یزد تامین میشود، افزود: هماکنون ظرفیت ۲۲ نیروگاه مقیاس کوچک و خورشیدی به ۱۹۷ مگاوات میرسد.
وی در ادامه با اشاره به هماهنگی بسیار خوب با صنایع در اعمال مدیریت مصرف و اجرای طرحهای ذخیره عملیاتی، گفت: خوشبختانه با توجه به همراهی و همکاری بخش صنعت استان، تابستان جاری بدون هیچ مشکلی برق استان تامین شده و با برنامهریزی انجامشده امیدواریم تا پایان پیک مصرف سال جاری هیچگونه قطعی برق نداشته باشیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد، تعامل و انسجام مسئولان استان در راستای اجرای پروژهها را خوب توصیف و بیان کرد: مرکز سرمایهگذاری استان برای جذب سرمایهگذاران خصوصی ایجادشده و عملکرد بسیار خوبی بهویژه در بحث احداث نیروگاههای خورشیدی داشته است.
وی از بیش از ۲۶ پروژه اصلی و بزرگ در حال اجرا با اعتبار ۲۸۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در استان خبر داد و تصریح کرد: ۱۱ پروژه در هفته دولت امسال در شهرستانهای اشکذر، میبد، یزد، خاتم، تفت، ابرکوه، اردکان و مهریز به بهرهبرداری خواهد رسید که شاخصترین این پروژهها پست ۲۳۰ به ۱۳۲ کیلوولت ابرکوه با بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی است.
صباغزادگان با بیان اینکه از ابتدای دولت دوازدهم تاکنون ۱۹ پروژه با اعتبار ۱۵۳ میلیارد تومان افتتاحشده است، گفت: شاخصترین این پروژهها پست ۴۰۰ به ۶۳ کیلوولت سامعی در شهرستان یزد با اعتبار ۵۷ میلیارد تومان بود که در هفته دولت سال ۹۷ توسط وزیر نیرو به بهرهبرداری رسید.
وی سپس با اشاره به صنعتی بودن و رونق تولید در استان، رشد مصرف صنایع را بسیار سریع عنوان و تاکید کرد: رشد مصرف مشترکان بزرگ بالای هفت مگاوات در سال ۹۷ نسبت به سال پیش از آن، ۲۵ درصد بوده است و علاوه بر آن در سهماهه سال ۹۷ نسبت به سال جاری، ۱۸ درصد رشد داشتهایم.
این مقام مسئول در صنعت برق استان در ادامه با اشاره به اینکه صنعت برق در سال رونق تولید توانسته انرژی موردنیاز بخش تولید را تامین کند، هشدار داد: این میزان رشد صنعت نیاز به برنامهریزی و توجه بیشتر برای توسعه نیروگاهها در سالهای آینده دارد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد با بیان اینکه بالای ۹۹ درصد مردم استان در حوزه شهری و روستایی از نعمت برق برخوردارند، اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید ۳۳۵ میلیارد تومان بخش خصوصی در بخش نیروگاههای خورشیدی و ۱۵۳میلیارد تومان بخش دولتی برای ایجاد زیرساختهای برق سرمایهگذاری کرد که در مجموع ۴۸۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در استان یزد برای پروژههای دولتی و خصوصی هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد:
ظرفیت نیروگاههای خورشیدی استان یزد تا پایان امسال به ۱۰۰ مگاوات میرسد
کسب و کار نیوز : مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد با اشاره به اینکه 26 پروژه بزرگ با اعتبار بیش از 281 میلیارد تومان در حال اجراست، گفت: ظرفیت نیروگاههای خورشیدی استان یزد تا پایان امسال به 100 مگاوات میرسد.