به گزارش کسب و کار نیوز، بیژن مقدم رئیس اتحادیه نانوایان سنتیبا بیان اینکه هم اکنون ۸۴ درصد واحدهای ما تولیدی هستند، گفت: ۱۶درصد مابقی آزادپزند و اگر خواهان نان باکیفیت هستیم باید هزینه بیشتری برای آن درنظر گرفته شود.رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با اشاره به اینکه زمانی که نرخ نان اعلام میشود، نانواییها باید ملزم به رعایت آن باشند، افزود: این امر سبب میشود تا مردم راحتتر خریداری کنند که البته دولت باید راهکاری برای تثبیت قیمت نان در نظر بگیرد. رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با درخواست از دولت برای رسیدگی بیشتر به نانوایان اظهار کرد: نانوا با درآمد و بودجهای که برای این صنف، گذاشته است باید بتواند مخارج خود را تامین کند چرا که باتوجه با تورم فعلی، درآمد نانوا به تبع باید افزایش پیدا کند.
مقدم بیان کرد: درحال حاضر ما دو نانوایی داریم یک نانوایی آزادپز و دیگری دولتی، نانوایی یارانه بگیر طی سالیان سال در حال فعالیت هستند و از سال ۹۳ تاکنون نرخشان ثابت مانده است و هم اکنون منتظر دریافت نرخ جدید هستند.رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با اشاره به اینکه نانوایان آزادپز، مشمول نرخ گذاری نیستند اظهار کرد: این امر بدین معناست که هیچ کس حتی اتحادیهها حق دخالت در نرخ را ندارند و آنها میتوانند بصورت عرضه و تقاضا، نرخ خود را تعیین کنند.به گفته مقدم، چند وقتی است که خمیرمایه به دست نانوایان نمیرسد بنابراین آنها مجبورند که از خمیر ترش استفاده کنند تا بتوانند نان خوبی به دست مردم برسانند.