به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، رئیس اداره ورزش و جوانان آستارا روز جمعه در حاشیه این برنامه در طرح سالمسازی سفیر امید گفت: در این جشنواره با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن هنرهای تجسمی و سازمان مردم نهاد بانوان خلاق حدود ۲۰۰ نفر شرکت کردند. وحید خاصی پور افزود: در گذشته بیش از ۱۰۰ بازی محلی نظیر طناب کشی، کمربند بازی، وسطی و هفت سنگ در آستارا رایج بود، اما بسیاری از آن ها برای نسل های سوم و چهارم ناشناخته است و در این جشنواره، تعدادی از آن ها اجرا شد.
وی ادامه داد: بازی های بومی و محلی ریشه در فرهنگ، آداب و رسوم مردم دارد و برای معرفی آئین های سنتی به گردشگران تا پایان فصل تابستان جشنواره بازی های بومی و محلی در سطح ملی به میزبانی آستارا برگزار خواهد شد. خاصی پور گفت: آموزه هایی نظیر احترام به قانون و حقوق دیگران، مسئولیت پذیری، تمرین هم افزایی و کارگروهی، مدیریت رفتار و برتری جویی در بازی های بومی محلی گنجانده شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا هم گفت: کودکان و نوجوانان هنر خلاق خود را با طرح های ابتکاری گره زده و با آفرینش مجسمه های زیبای شنی در ساحل این شهرستان، احساس ها و خلاقیت های لطیف خود را به نمایش گذاشتند. شاپور تشرینی افزود: دریا موهبتی برای ساحل نشینان است و با تلاش مسئولان و برگزاری جشنواره های فرهنگی، برای استفاده از فرصت های بی نظیر دریا و ساحل تلاش می شود.
دنیای پاک کودکان و زیبایی آبی رنگ خزر دست به دست هم داد تا رازهای تندیس های شنی به گوش صدف های دریا نیز برسد و از بخش های جالب این جشنواره، مشارکت والدین کودکان و نوجوانان بود که با نگارش دلنوشته های خود با موضوع دوستی با دریا بر ساحل، جلوه دیگری به این جشنواره دادند. در پایان با نظر هیأت داوران به ۲۰ برگزیده، جوایزی اهدا شد.