به گزارش کسب و کار نیوز، علی ارشدی با بیان این مطلب گفت:علیرغم توافق مالیاتی سازمان امور مالیاتی واتاق اصناف ایران، شاهد عملکرد سلیقه ای در این شهرستان و بررسی برخی پرونده ها به صورت علی الراس هستیم؛ که برخلاف توافق انجام شده است. وی افزود: مالیات عملکرد از سود باید محاسبه شود؛ درحالی که مبنای تعیین مالیات توسط دارایی، میزان فروش است.
نماینده اتاق اصناف ایران در کهگیلویه و بویر احمد در خصوص مالیات برارزش افزوده هم توضیح داد: ابهامات و ایرادات این قانون برای صنوف مشمول مشکلات فراوانی ایجاد کرده خصوصا صنف طلا وجواهر، به طوری که بخش اعظم پیشکسوتان این صنف سرمایه خود را از این صنف خارج کرده وتغییر صنف داده اند.اوادامه داد:قانون مالیات برارزش افزوده نیاز به بازبینی و بررسی مجدد توسط مراجع ذیربط در راستای اصلاح ایرادات شفاف سازی ابهامات دارد.
ارشدی با ابراز رضایت از طرح تسهیم هم ادامه داد: این طرح توانسته است به اهداف اولیه راه اندازی خود دست یابد. رئیس اتاق اصناف یاسوج از فعالیت ۱۰هزارو ۲۰۰ واحد باجواز کسب در شهرستان ۱۸۰هزارنفری شهرکرد خبر داد و اضافه کرد: متاسفانه با وجود اشباع بازار و عدم تناسب واحدهای صنفی یا جمعیت، شاهد رشد و گسترش بی ضابطه این فروشگاه ها بدون توجه به ظرفیت بازار خصوصا در شهرهای کوچک هستیم، به طوری که واحدهای صنفی خرد وکوچک علاوه بر جدال با شرایط سخت اقتصادی ورکود شدید بازار، اید با این فروشگاه ها که دارای انواع رانت هستند دریک شرایط ناعادلانه رقابت کنند.
وی افزود:این فروشگاه ها علیرغم استفاده از فضای کسب وکار شهرستانها هیچ پرداختی به اتحادیه واتاق اصناف نداشته و همچنین پاسخگویی به تشکلهای صنفی شهرستان محل فعالیت ندارند و نظارت پذیر نیستند. رئیس اتاق اصناف یاسوج در پایان به مشکلات مالی و کمبود امکانات واحد بازرسی ونظارت اصناف هم اشاره کرد و افزود:متاسفانه به دلیل عدم تامین مالی این واحدها بارمالی فعالیت بازرسی اصناف بردوش اتاق اصناف با همه مشکلات مالی افتاده است،ب ه طوری که حقوق بازرسان اصناف بالغ بر چند ماه است که به تاخیر افتاده است.
انتقاد از عملکرد سلیقه ای سازمان امور مالیاتی
رئیس اتاق اصناف یاسوج از عملکرد سلیقه ای سازمان امور مالیاتی در تعیین مالیات عملکرد وارزش افزوده انتقاد کرد.