به گزارش کسب و کار نیوز، محمود بنانژاد اظهار داشت: در کشورهای توسعه یافته، به ازای هر ۱۷۰ نفر و سایر کشورها به ازای هر ۱۲۰ نفر یک واحد صنفی وجود دارد اما در ایران، این رقم یک واحد برای هر ۲۷ نفر است. وی افزود: این امر، توجیه اقتصادی و سود کسبه را کاهش میدهد.وی گفت: در کشور، سه میلیون واحد صنفی وجود دارد که ۲۵ درصد اشتغال را به خود اختصاص داده است.
عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران افزود: البته اگر فضا مهیا باشد سهم بازار از اشتغال میتواند افزایش یابد اما فضا تنگ است و برخی مشکلات در این باره مانع شده است.وی تصریح کرد: یکی از مسائل، قانون کار است که دست و پا گیر شده است و برای به کارگیری نیروی جدید و استخدام در اصناف مشکل ساز شده است.بنانژاد درباره افزایش قیمتها و گرانی ارز گفت: باید باور کنیم که اتفاق ویژه ای رخ داده و چند برابر شدن نرخ ارز، در قیمتها تأثیر گذاشت، کالاهای وارداتی به صورت مستقیم تأثیر گرفت و افزایش قیمت مواد اولیه، هزینه تولید کالا را در داخل بالا برد.
وی خاطرنشان کرد: در این میان برخی، اصناف را مسئول افزایش قیمتها عنوان کردند که این تهاجم به بازار غیرمنصفانه است.عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران گفت: البته متخلفانی هم در بازار بودند و با آنان برخورد شد اما اینکه صرفاً، بازار مقصر افزایش قیمتها اعلام شود، غیرمنصفانه است.