صفحه اصلی / سرخط خبرها / نمایندگان مجلس خواستار اعلان نتیجه واگذاری مغان از سازمان بازرسی شدند
نمایندگان مجلس خواستار اعلان نتیجه واگذاری مغان از سازمان بازرسی شدند

نمایندگان مجلس خواستار اعلان نتیجه واگذاری مغان از سازمان بازرسی شدند

کسب و کار نیوز: جمعی از نمایندگان مجلس از رئیس سازمان بازرسی کل کشور خواستند نتیجه پیگیری‌های خود درباره واگذاری کشت و صنعت مغان را اعلام کند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از تسنیم، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پی پیگیری تشکل‌های دانشجویی در شفاف‌سازی نحوه واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی، طی نامه‌ای به رئیس سازمان بازرسی کل کشور از وی خواستند تا نتیجه پیگیری‌ها در خصوص قرار واگذاری نوبت دوم این شرکت و محاکمه متخلفان اعلام کند.

در این نامه آمده است: همانگونه که آگاهی دارید تخلفات قانون عدیده‌ای در امر واگذاری بنگاه‌های دولتی توسط سازمان خصوصی‌سازی انجام گرفته که از مهمترین آن‌ها واگذاری شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری مغان است.

واگذاری شرکت موصوف که بزرگترین بنگاه اقتصادی خاورمیانه است به دلیل ارزشگذاری نازل و غیرواقعی در نوبت اول با مداخله سازمان‌های نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور فسخ شد.

تخلف در واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان مورد تأیید دیوان محاسبات نیز قرار گرفته و به استناد خلاصه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۶ که در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شد، از مصادیق ورود زیان به بیت‌المال قلمداد شده است.

با کمال تأسف سازمان خصوصی‌سازی با تجری و استمرار تخلفات قانونی خود مجددا بنگاه نامبرده را برای بار دوم با همان قیمت و بدون ملحوظ داشتن آیین نامه اجرایی نظام اقساطی واگذار کرده که مراتب مورد تأیید جنابعالی نیز قرار گرفته است، لذا خواهشمند است با عنایت به موارد فوق الذکر نتیجه پیگیری‌های آن سازمان محترم درخصوص قرار واگذاری نوبت دوم و محاکمه متخلفان ذی مدخل در این امر اعلام شود.

سازمان بازرسی کل کشور نتیجه پیگیری‌ها درباره واگذاری کشت و صنعت مغان را اعلام کند.

این گزارش می‌افزاید: امضاکنندگان این نامه صدیف بدری، نماینده اردبیل، نمین، نیر و سرعین، محمد دهقانی، نماینده چناران و بینالود، محمد اسماعیل سعیدی و احمدعلیرضا بیگی نماینده‌های تبریز، آذرشهر و اسکو، شکور پورحسین، نماینده پارس آباد و بیله سوار و برخی دیگر از نمایندگان مجلس امضا کرده‌اند.

گفتنی است، پیش از این خبرگزاری دانشجو این موضوع را در گزارش‌های «۶۳ هزار اراضی کشت و صنعت مغان، گرفتار سوء مدیریت» و «سرانجام واگذاری کشت و صنعت مغان به کجا رسید» به این موضوع پرداخته بود.

همچنین مطالعه کنید:

ترانزیت ۲۰ میلیون تن کالا از ایران تا انتهای سال

به گزارش کسب و کار نیوز، امین ترفع، در دومین همایش ملی ترانزیت با عنوان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.