صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / ذائقه ایرانی‌ها شور شده است
ذائقه ایرانی‌ها شور شده است

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت

ذائقه ایرانی‌ها شور شده است

کسب و کار نیوز: رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، گفت: زمانی که قیمت میوه گران‌تر از تنقلات پرنمک و پرضرر است، طبیعی است که مردم محصول ارزان‌تر را انتخاب می‌کنند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روزنامه آرمان ،علیرضا مرندی، در خصوص مخاطرات فشارخون بالا و راه‌اندازی بسیج ملی کنترل فشارخون، اظهار کرد: فشارخون یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر است که در اکثر موارد، علائم واضحی نداشته و فرد بعد از ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی، نارسایی‌های کلیوی و سکته‌های مغزی و قلبی، متوجه بیماری پرفشاری خون خود می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت چکاب‌های دوره‌ای فشارخون و جدی‌گرفتن مقوله خود مراقبتی توسط مردم، تصریح کرد: علاوه بر خود مراقبتی، وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز باید مبحث کنترل و شناسایی مستمر و به‌موقع افرادی که به فشارخون مبتلا هستند جدی بگیرند. مرندی افزود: متأسفانه در کشور ما مصرف نمک بالاتر از استاندارد جهانی است و ذائقه ایرانیان با طعم شوری سازگاری پیدا کرده است، بنابراین، خانواده‌ها باید در مصرف نمک دقت بیشتری کنند.

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۲۰ درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی در سال گذشته/ بودجه ۱۴۰۳ فاقد کسری است

به گزارش کسب و کار نیوز، داود منظور در صفحه خودش در فضای مجازی نوشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.