به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, مطالعات انجام طرح فاضلاب از سال ۱۳۲۷ آغاز و عملاً عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۷۴ استارت خورد و تا زمستان سال گذشته ۷۴ درصد عملیات لولهگذاری و در بحث خطوط اصلی و تونل ۹۱ درصد در تصفیهخانهها ۴۰ درصد کار انجام شده بود.
در این راستا، اواسط زمستان سال ۱۳۹۷ اعلام شد که طرح فاضلاب تهران ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. البته در مناطق مختلف تهران بسته به نوع موقعیت میزان پیشرفت فیزیکی طرحها متفاوت است، اما در مجموع تا آن زمان از ۹۰۰۰ کیلومتر شبکه ۶۶۹۳ کیلومتر اجرایی شده بود.
در این زمینه شاهین پاکروح، معاون مهندسی و توسعهی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه در سال جاری ۲.۹۶ میلیون نفر به جمعیت شهری بهرهمند از خدمات مدرن تصفیهی فاضلاب در سراسر کشور افزوده میشود، اظهار کرد: در سال جاری ۲۱ تصفیهخانه فاضلاب با مجموع ظرفیت پالایش ۵۱۹ هزار متر مکعب در شبانهروز تکمیل و به تدریج در مدار قرار میگیرند.
به گفته وی، از این تعداد شش واحد در استان تهران، دو واحد در استان خوزستان قرار دارد و سهم استانهای آذربایجان غربی، خراسان شمالی، اصفهان، مازندران، البرز، فارس، کردستان، هرمزگان، اردبیل، سمنان، چهارمحال و بختیاری، زنجان و کهگیلویه و بویراحمد هر کدام یک واحد است.
پاکروح گفت: با راهاندازی این تصفیهخانهها ۲.۹۶ میلیون نفر به جمعیت شهری بهرهمند از خدمات مدرن تصفیه فاضلاب افزوده میشود.
امسال ۲۱ تصفیهخانه فاضلاب به مدار میآید
کسب و کار نیوز: در سال جاری ۲۱ تصفیهخانه فاضلاب با مجموع ظرفیت پالایش ۵۱۹ هزار متر مکعب در شبانهروز تکمیل و به تدریج در مدار قرار میگیرند که بر این اساس ۲.۹۶ میلیون نفر به جمعیت شهری بهرهمند از خدمات مدرن تصفیه فاضلاب افزوده میشود.