چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / اقتصادی / بورس / تشکیل بیمه زندگی باران با هدف افزایش ضریب نفوذ بیمه زندگی در کشور
تشکیل بیمه زندگی باران با هدف افزایش ضریب نفوذ بیمه زندگی در کشور

همزمان با پذیره‌نویسی سهام هفتمین شرکت بیمه‌ای در فرابورس مطرح شد

تشکیل بیمه زندگی باران با هدف افزایش ضریب نفوذ بیمه زندگی در کشور

کسب و کار نیوز: امراللهی تاکید کرد که صنعت بیمه به ویژه بیمه‌های زندگی کمک می‌کند تا اقتصاد از نفتی‌بودن و بانک‌محوری به کمک ‏سرمایه‌گذاری بلندمدت به یک اقتصاد متعادل بدل شود. به گفته وی اگر سیل سرمایه‌های خرد برای سرمایه‌گذاری بلندمدت ‏جذب شود از سوی دیگر، محل جذب سایر سرمایه‌گذاری‌ها نیز خواهد بود که این سرمایه‌ها می‌تواند بازدهی چند برابری داشته ‏باشد.‏

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، پنجاه و پنجمین نشست خبری یک دیدار، یک عرضه در فرابورس ایران به مناسبت پذیره‌نویسی سهام در دست انتشار «بیمه زندگی باران» برگزار شد که طی آن بابک جهان‌آرا نماینده هیات موسس این شرکت در مورد ایده تشکیل بیمه زندگی باران گفت: دو سال پیش ایده تشکیل این شرکت مطرح شد و از آنجا که حوزه بیمه زندگی در کشور توسعه چندانی پیدا نکرده و ضریب نفوذ بیمه زندگی در کشور بسیار پایین است، این ایده مورد استقبال قرار گرفت.

 جهان‌آرا با اشاره به اینکه با ورود یک شرکت جدید به این حوزه انتظار رشد بیمه زندگی در کشور را داریم، گفت: شرکت بیمه باران با هدف توسعه وجه سرمایه‌گذاری بیمه زندگی تشکیل شد و از آنجا که بیمه زندگی برای ما به نوعی مدیریت ثروت به شمار می‌آید و محصولات بیمه‌ای این شرکت نیز در زمینه سرمایه‌گذاری است، موجب تعمیق بازار سرمایه خواهد شد.

در ادامه، علیرضا هادی نماینده هیات موسس بیمه زندگی باران به تشریح بیمه زندگی به شرط حیات پرداخت و گفت: این نوع بیمه که دوره زمانی آن کوتاه‌مدت و حداکثر پنج‌ساله است به زودی با شرایط و بازدهی خاص در انحصار بیمه زندگی باران خواهد بود.

هادی از مزایای بیمه زندگی به شرط حیات را دریافت تسهیلات از محل ذخایر ریاضی، امکان وثیقه‌گذاری بیمه‌نامه نزد مراجع پرداخت‌کننده تسهیلات، امکان بازخرید و … برشمرد و افزود: نکته‌ای که قرار است در این نوع بیمه اجرایی شود آن است که بیمه‌گذار، امکان پرداخت حق بیمه را به هر شکلی خواهد داشت یعنی در کنار بیمه‌نامه در قالب کیف پول شرایطی فراهم می‌شود که مشتری بتواند در هر زمان که بخواهد مبالغی را به عنوان حق بیمه پرداخت کند.

وی چشم‌انداز بیمه باران را رسیدن به جایگاه نخست منطقه در حوزه بیمه‌های زندگی و همچنین جذب اقشار مختلف بیمه‌گذار عنوان کرد و گفت: به عقیده ما فعالان حوزه بیمه، تمامی افراد در همه رده‌های سنی، شغلی و درآمدی باید بیمه عمر داشته باشند؛ چرا که در بسیاری از موارد، تحت پوشش قرار گرفتن بیمه عمر و زندگی ارتباط چندانی با درآمد و شرایط اقتصادی افراد ندارد.

این عضو موسس بیمه زندگی باران با اشاره به اینکه بسیاری از افراد پس‌اندازهایی دارند که به تنهایی محدود است اما با ورود این سرمایه‌های خرد به مجموعه‌ بیمه‌ها، امکان سرمایه‌گذاری منابع انبوه ایجاد خواهد شد، اظهار کرد: بدین ترتیب تجمیع سرمایه‌های خرد، امکان بازدهی‌های مناسبی را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کند.

به گفته هادی در دنیا ضریب نفوذ بیمه‌های زندگی ۳٫۳ درصد است اما این ضریب در کشور ما ۳۵/. درصد است. از سوی دیگر نزدیک به ۴۵ درصد پرتفو صنعت بیمه در دنیا بیمه‌های زندگی است این در حالی است که این رقم در کشور ما ۱۵ درصد است.

وی این نکته که در کشور ما امکان توسعه بیمه زندگی با توجه به شرایط حاضر وجود دارد را مطرح کرد و دلیل آن را این‌گونه توضیح داد: حق بیمه زندگی، وابسته به تورم نیست و سرمایه بیمه زندگی بنا به تمایل مردم افزایش پیدا می‌کند که این سرمایه به طور متوسط در چند سال اخیر ۴۰ درصد رشد داشته است. اگر این روند تا چند سال آینده در کشور ادامه پیدا کند، پرتفو بیمه زندگی از ۱۵ به ۲۲ درصد می‌رسد.

در بخش دیگری از پنجاه و پنجمین نشست خبری یک دیدار یک عرضه، محمود امراللهی دیگر نماینده هیات موسس بیمه زندگی باران به کسانی که با هدف سرمایه‌گذاری اقدام به خرید بیمه عمر می‌کنند، توصیه کرد صرفا با این هدف وارد بیمه نشوند؛ چرا که بیمه عمر و پس‌انداز در ابتدا جنبه پوشش‌های بیمه‌ای شامل فوت، ازکارافتادگی و نقص عضو دارد و در ادامه نیز جنبه سرمایه‌گذاری و پس‌اندازی دارد.

امراللهی تاکید کرد که صنعت بیمه به ویژه بیمه‌های زندگی کمک می‌کند تا اقتصاد از نفتی‌بودن و بانک‌محوری به کمک سرمایه‌گذاری بلندمدت به یک اقتصاد متعادل بدل شود. به گفته وی اگر سیل سرمایه‌های خرد برای سرمایه‌گذاری بلندمدت جذب شود از سوی دیگر، محل جذب سایر سرمایه‌گذاری‌ها نیز خواهد بود که این سرمایه‌ها می‌تواند بازدهی چند برابری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه شرکت بیمه زندگی باران با همین رویکرد در صدد آن است که بتواند سرمایه‌های خرد را به سمت پوشش‌های بیمه‌ای و سرمایه‌گذاری سوق دهد، اظهار کرد: رسیدن به این هدف با ایجاد جذابیت و همچنین جلب اطمینان امکان‌پذیر است و باید در زمینه جذب افراد به پوشش‌های بیمه‌ای، فرهنگ‌سازی صورت بگیرد.

امراللهی در نهایت در پاسخ به سوالی که در مورد بازخرید بیمه‌ها مطرح شد، گفت: معمولا دوره بیمه‌های زندگی ۳۰ ساله و بلندمدت است که بازخرید بیمه‌های عمر و پس‌انداز در ده سال سوم سودده خواهد بود.

میزبانی فرابورس ایران از ۲۷ پذیره‌نویسی

در این نشست خبری مدیر ارتباطات فرابورس ایران در خصوص سابقه پذیره‌نویسی‌های صورت گرفته در فرابورس ایران گفت: در بازار فرابورس تا کنون شاهد انجام ۲۷ مورد پذیره‌نویسی (سهام و حق تقدم خرید سهام) بوده‌ایم که شرکت بیمه زندگی باران نوزدهمین شرکت سهامی عام در شرف تاسیس و هفتمین شرکت بیمه‌ای به شمار می‌رود که در بازار فرابورس پذیره‌نویسی می‌شود.

مبینا بنی‌اسدی با بیان اینکه تعداد سهام پذیره‌نویسی شده در بازار فرابورس از ابتدای تاسیس تا کنون بیش از ۲۷ میلیارد ورقه به ارزش حدودا ۳۸ هزار میلیارد ریال بوده است، افزود: همچنین ۱۱۰ مورد اوراق تامین مالی با محوریت صکوک اجاره، اوراق منفعت، اوراق اجاره دولتی با ضمانت دولت، اوراق مشارکت بخش خصوصی، اوراق رهنی و … در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس پذیره‌نویسی شده است.

به گفته بنی‌اسدی تا کنون ۲۰ صندوق سرمایه‌گذاری شامل ۴ صندوق VC، ۱۴ صندوق ETF و دو صندوق پروژه در زمینه سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان نیز در فرابورس پذیره‌نویسی شده است.

وی در پایان تعداد اوراق بهادار پذیره‌نویسی‌شده شامل سهام، اوراق تامین مالی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری از ابتدای راه‌اندازی فرابورس تا کنون را بیش از ۲۷ میلیارد ورقه به ارزش افزون بر ۳۳۳ هزار میلیارد ریال عنوان کرد.

گفتنی است از ۲۴ اردیبهشت‌ماه جاری، پذیره‌نویسی تعداد ۷۲۰ میلیون سهم از سهام در دست انتشار بیمه زندگی باران در فرابورس ایران به مدت ۱۵ روز آغاز شده است که فرابورس امروز طی اطلاعیه‌ای از تمدید مهلت این پذیره‌نویسی به مدت ۳۰ روز یعنی تا ۵ تیرماه ۱۳۹۸ خبر داد.

همچنین مطالعه کنید:

تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر/ رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری

به گزارش کسب و کار نیوز ، براساس اعلام سازمان بنادر و دریانوردی؛ میزان تخلیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.