به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, بهروز آقایی با بیان اینکه تلاش شده از تولیدات ایران برای توسعه این بندر بهره گرفته شود، ادامه داد: بخش عمدهای از دستگاههای پیچیده تخلیه گندم که پیش از این از آلمان خریداری میشد، اکنون در داخل کشور تولید شده و در این بندر مورد استفاده قرار گرفته است.
آقایی با اشاره به اینکه یکی از تجهیزات ساخت داخل مربوط به تخلیه گندم است، افزود: بخش بزرگی از این دستگاه توسط ماشین سازی اراک تولید و در بندر شهید بهشتی مونتاژ شده است.
مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به راه اندازی کشتیهای کران بری میان گمرکات دریایی ایران، گفت: در حال حاضر با این روش مازاد گندم استانهای کشور از بندر امام خمینی (ره) به چابهار منتقل شده تا به افغانستان صادر شود.
وی ادامه داد: پیش از این، این محموله باید با طی ۲ هزار کیلومتر مسیر، به مقصد اعزام میشد اما با راه اندازی کران بری، در هزینه ترافیک جادهای و زمان ارسال محمولهها صرفه جویی شده است.
مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان:
توسعه بندر چابهار با سرمایه گذاری مشترک ایران و هند در حال انجام است
کسب و کار نیوز :مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به امکانات بندر شهید بهشتی گفت: توسعه این بندر با سرمایه گذاری مشترک ایران و هند در حال انجام است.