به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, شیرزاد کمالی گفت: شرایط آب و هوایی و سازگاری انگور یاقوتی در سراوان سبب شده تا کشاورزان این منطقه در چند سال اخیر ٢٣ هکتار از زمینهای کشاورزی خودشان را به کشت این محصول اختصاص دهند.
وی مصرف کم آب، زود بازده بودن، صرفه اقتصادی بالا و سازگاری با اقلیم از عوامل استقبال باغداران سراوانی در توسعه کشت انگور یاقوتی بر شمرد و افزود: بزرگترین تاکستان انگور یاقوتی در منطقه جالق بخش مک سوخته سراوان وجود دارد.
کمالی تصریح کرد: انگور یاقوتی همچنین در مناطقی از شمس آباد، هوشک، زیارت و سرجو از توابع بخش مرکزی سراوان کشت شده است.
وی گفت: انگور یاقوتی زودرس ترین نوع انگور در سطح کشور محسوب میشود و سازگاری با شرایط سخت محیطی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان افزود: انگور یاقوتی در نیمه دوم اسفند شکوفه میدهد و اواخر فروردین میوه اش سبز میشود و در اردیبهشت شاهد تغییر رنگ حبه انگور هستیم.
وی افزود: برداشت انگور یاقوتی از اوایل خرداد ماه آغاز و تا پایان خرداد ادامه دارد.
پیش بینی برداشت ۱۴۴ تن انگور یاقوتی در سراوان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان پیش بینی کرد: ١٤٤ تن انگور یاقوتی از سطح ۱۲ هکتار از تاکستانهای بارور این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شد.