چهارشنبه , ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
صفحه اصلی / اقتصادی / اقتصاد کلان / تورم بخش خوارکی‌ها و کالاها ۲۰ تا ۱۳۶ درصد
نرخ تورم

تورم بخش خوارکی‌ها و کالاها ۲۰ تا ۱۳۶ درصد

کسب و کار نیوز: در اردیبهشت ماه سال جاری تغییرات قیمتی در خوارکی‌ها و کالاها نشان از تورم بین ۲۰ تا ۱۳۶ درصدی در مقایسه با همین ماه در سال گذشته دارد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، آخرین آماری که مرکز آمار از تغییرات نرخ تورم اعلام کرد از این حکایت داشت که روند رو به رشد آن همچنان ادامه داشته و در اردیبهشت ماه نیز با افزایش ۳.۶ درصدی به ۳۴.۰۲ درصد رسیده است.

همچنین شاخص کالا و خدمات در اردیبهشت امسال در مقایسه با ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) به ۵۲.۱ درصد رسیده که نشان داد می‌دهد خانوارهای ایرانی به طور میانگین ۵۲.۰۱ درصد بیشتر از اردیبهشت ۱۳۹۷ برای خرید یک مجموعه کالا و خدمات یکسان هزینه کردند.

اما بررسی جزئیات تورم در بین کالا و خدمات نشان می‌دهد که کمترین حد تورم مربوط به گروه آموزش با ۲۱.۰۳ درصد بوده است و بالاترین سطح به حدود ۱۳۶ درصد به سبزیجات تعلق دارد.

در بین خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها که تورم گروه آن را در اردیبشهت ماه به ۵۲.۱ درصد رسیده است، گوشت همچنان در رده بالا قرار داشته و بین ۱۰۰ تا ۱۰۷ درصد در گوشت قرمز و سفید تورم گزارش شده است.

در گروه میوه و خشکبار تورم ۱۱۲ درصدی، روغن‌ها و چربی‌ها ۵۶ و در گروه شیر، پنیر و تخم مرغ نیز تورم ۴۷ درصدی نسبت به اردیبهشت سال گذشته ثبت شده است.

در گروه کالایی بالاترین تورم مربوط به مبلمان و لوازم خانگی با ۸۳.۲ درصد و همچنین تفریح و فرهنگ با ۷۵.۷ درصد در مقایسه با اردیبهشت سال گذشته است.

همچنین مطالعه کنید:

بخشی از عوامل تعیین کننده گرانی خارج از حوزه مسئولیت وزارت صمت هستند/ تولید سیمان ۱۳ درصد افزایش داشته است/ رتبه دهم تولید فولاد در دنیا را داریم

علیرضا رزم حسینی صبح امروز (۲۸ اردیبهشت ماه) با حضور در صحن علنی مجلس برای …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *