به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از بازارکار در مراسم امضای این تفاهم نامه که در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد دکتر محمدصادق بیجندی معاون جهاد دانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان، دکترحسین سلاح ورزی رئیس سازمان ملی توسعه کارآفرینی و نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و تعدادی از فعالان بخش خصوصی و مدیران جهاد دانشگاهی به بررسی چگونگی همکاری فی مابین و ماموریت های مشترک در قالب امضای تفاهم نامه همکاری پرداختند.
رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان با ارایه گزارشی از توانمندیهای و ظرفیتهای بالقوه و بالفعل جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف بویژه اشتغال و کارآفرینی گفت: جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۷۷ که هیچ کس به فکر اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی نبود با پیش بینی چالش های این بخش به فکر راه اندازی ستاد و سپس سازمان اشتغال برای دانش آموختگان افتاد و در طول این سال ها بیشترین منابع علمی و دانشی را در حوزه کارآفرینی تولید کرده است.
دکتر بیجندی به مسئولیت ها و ماموریت های ملی جهاد دانشگاهی در عرصه اشتغال و کارآفرینی اشاره کرد و گفت: نظام جامع هدایت شغلی و طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از طرح های ملی جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال و کارآفرینی است و در این راستا این نهاد با همه دستگاهها همکاری می کند و دست بخش خصوصی را هم برای اثربخشی بیشتر و اجرای بهتر این طرح ها می فشارد.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی و سازمان ملی توسعه کارآفرینی نهادهای واسط برای توسعه هستند خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی در حال حاضر مسئولیت ایجاد اشتغال برای ۶۲۰۰ زن سرپرست خانوار را با همکاری معاونت اموز زنان ریاست جمهوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر عهده گرفته و در قالب امضای تفاهم نامه همکاری با سازمان ملی توسعه کارآفرینی به همکاری تنگاتنگ خود با بخش خصوصی ادامه می دهد و موفقیت خود را در عرصه اشتغال و کارآفرینی مدیون مشارکت فعال بخش خصوصی است.
رئیس سازمان ملی توسعه کارآفرینی و نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز با اشاره به ظرفیت های خوب و شبکه گسترده جهاد دانشگاهی در سراسر کشور گفت: سازمان ملی توسعه کارآفرینی با توجه به ماهیت خود به عنوان نهاد فرادستی تشکل های بخش خصوصی به دنبال همکاری با بخش های غیردولتی و توانمند مثل جهاد دانشگاهی است.
دکترحسین سلاح ورزی بر مشارکت بخش خصوصی بر انجام ماموریت های مشترک با جهاد دانشگاهی تاکید کرد و یادآور شد: امضای این تفاهم نامه با جهاد دانشگاهی فصل جدیدی را برای نقش آفرینی در حوزه اشتغال و کارآفرینی می گشاید و تلاش سازمان بر تحقق بند بند تفاهم برای توسعه اشتغال، مهارت آموزی و انجام طرح های خرد و کلان مشترک در این حوزه معطوف خواهد شد.
در این مراسم تعدادی از فعالان بخش خصوصی و جهاد دانشگاهی به ارائه دیدگاه های خود پرداختند و بر توسعه مهارت آموزی، اشتغال بویژه اشتغال دانش آموختگان تاکید کردند.
مشروح گزارش این نشست شنبه چهارم خرداد ماه جاری در نشریه بازارکار منتشر می گردد.
با هدف همکاری مشترک در راستای توسعه کارآفرینی در کشور
جهاد دانشگاهی و سازمان ملی توسعه کارآفرینی تفاهم نامه همکاری امضاء کردند
کسب و کار نیوز: سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) و سازمان ملی توسعه کارآفرینی در راستای توسعه کارآفرینی در کشور نامه همکاری امضاء کردند.