کسب و کار نیوز- گوراب زرمیخ (به گیلکی: گوراب زرمخ) یکی از شهرهای شهرستان صومعهسرا در استان گیلان و در شمال ایران است. جمعیت گوراب زرمیخ این شهر در بخش میرزا کوچک جنگلی قرار داشته و براساس سرشماری سال ۱۳۹۰جمعیت آن ۴٬۵۸۴ نفر بوده است.
وی با بیان اینکه از سال ۸۸ با دستانی خالی و با خرید ۳ عدد مرغ و سرخ کردن پیاز و سبزی برای مردم درآمد زندگیم را در می آوردم، افزود: وقتی مرغ ها بزرگ شدند چندین جوجه از آنها بدست امد که همین طور به این روند ادامه دادم تا اینکه یک روز یک دستگاه جوجه کشی خریداری کردم.
این کارآفرین با بیان اینکه اوایل، کار با این دستگاه را نمی دانستم اما به مرور زمان موفق شدم که با آن دستگاه جوجه تولید کنم. مشهدی علی نیا با بیان اینکه روزها پشت هم میگذشت تا اینکه توانستم هر روز ترقی و رشد کنم و مرغها و بوقلمون های پرورش یافته را به سراسر کشور توزیع نمایم، تصریح کرد: در کنار پرورش مرغ، به تولید صنایع دستی پرداخته ام که یک کارگاه کوچکی را راه اندازی و برای چند بانو اشتغال ایجاد کرده ام.
وی با بیان اینکه اکنون صنایع دستی را به سراسر کشور عرضه میکنم، خاطرنشان کرد: در کنار این کارها یک کارگاه کوچک ترشی خانگی هم دایر کرده ام که تعدادی از بانوان در انجا مشغول به کار هستند و ترشی ها را به رستوران ها و .. می فروشیم.
این کارآفرین برتر کشور اظهار کرد: وقتی پرورش مرغ بومی خوب جواب داد، تصمیم به احداث یک رستوران محلی به نام مجتمع رفاهی و تفریحی پرسته که با محصول مرغ و بوقلمون است، گرفتم، اکنون حدود ۹ ماه است که این رستوران شروع به کار کرده و بیش از ۱۲ نفر در آن مشغول به کار هستند.
مشهدی علی نیا با بیان اینکه در کنار رستوران، شهر بازی، آلاچیق های سنتی، فست فود، بستنی سرا و کافی شاپ هم راه اندازی کرده ام، افزود: فعلا فاز اول این مجتمع رفاهی تفریحی آماده است و تا یکی دوسال آینده فاز دوم آن آماده می شود. وی با بیان اینکه تا کنون برای بیش از ۱۴۰ نفر ایجاد اشتغال کرده ام ، گفت: باید فرهنگ عمومی شود و حمایت دولت از تولید و کارآفرینان لازمه بهبود فضای کسب و کار و تحقق اقتصاد مقاومتی است.
پروژه پرورش مرغ بومی توسط خانم زهره مشهد علی نیا در سال ۱۳۸۴ با سه قطعه مرغ بومی شروع شده بود ایشان با پشتکاری که داشتند توانسته اند با ادامه فعالیت خود صاحب یک مرغداری ۲۵۰۰۰ قطعه ای باشند. این مرغداری علاوه بر تامین گوشت مورد نیاز رستورانها روزانه ۷۰۰۰ تخم مرغ تولید می کند.
این تسهیلگر روستایی با تولید جوجه یک روزه و تحویل آن به خانوارهای روستایی استان پشتیبانی ۲۵۰ هزار قطعه مرغ بومی را نیز به عهده دارند ایشان پس از تحویل جوجه ها برای خرید و بازار رسانی آنها نیز اقدام می نماید . از دیگر فعالیتهای این کارآفرین جوان روستایی این است که ایشان با ساخت مجموعه فرهنگی – تفریحی در روستا و بهره برداری از آن موجبات اشتغال ۳۸ نفر را فراهم کرده است و همچنین با ایجاد فروشگاه عرضه صنایع دستی زنان روستایی منطقه کمک شایانی به درامد خانوارهای روستایی نموده است. یکی از نکات مهم فعالیت تسهیلگر روستایی تکمیل زنجیره تولید از مرحله تولید تا بازار رسانی آن بوده است که باعث پایداری شغل در مجموعه تحت پوشش ایشان گردیده است.
بنام خدا
شب عاشورا امام حسین رو به همرزمان خود کرد و فرمود: هر که دینی دارد(حق الناس بدهکار است) ، برگردد که اگرفردا کشته شود ، شهید راه خدا و حق محسوب نمی شود !……
کسی واقعا رستگار و عاقبت بخیر می شود ، که هیچ نوع حق الناسی ، بدهکار نباشد، راه نجاتی جز جبران ندارد ، شفاعت و توبه پذیر نمی باشد و…….
در دین نیمه خالی لیوان دیده می شود ، پر نبود ، بیت المال پایمال شده ! هر مسئولی کم یا بد کار کرده باشد….. ، حق الناس پایمال کرده ، راه نجاتی جز جبران ندارد!… شفاعت و توبه پذیر هم نمی باشد ، عذاب خواهد شد…..
اگر خدا حساب و کتابی داشته باشد ، تمام آن کسانی(مسئولی) که به نوعی پنهان کاری و کمکاری کرده (عمدا یا سهوا) باشند وبقیه سکوت کنند ، همه شریک جرم بوده ، مواخذه و عذاب خواهد کرد . جز جبران راه نجاتی نخواهد داشت و……..
چون مقوله حق الناس موضوع خدائی و قرآنی می باشد ، لذا تا زمانیکه مردم انواع گوناگون آنرا نشناخته و به آن عمل نکنند ، تذکر و تکرار آن در جاهای مختلف ضروری می باشد………