صفحه اصلی / اصناف / سرنوشت نامعلوم ۵۰ کانتینر یخچال وارداتی قاچاق
سرنوشت نامعلوم ۵۰ کانتینر یخچال وارداتی قاچاق

سرنوشت نامعلوم ۵۰ کانتینر یخچال وارداتی قاچاق

رئیس ستاد اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران بابیان اینکه بی اعتمادی مشتریان خارجی از تولید بی کیفیت داخلی مضرتر است، افزود: ۵۰کانتینر یخچال در دو سال قبل ضبط شد اما سرنوشت این تعداد یخچال مشخص نیست وهنوز مبهم است.

به گزارش کسب و کار نیوز، حبیب الله انصاری دبیرکل و رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران داشت: هدف از مبارزه با قاچاق کشف و ضبط کالای قاچاق و بازداشت قاچاقچی نیست بلکه هدف، جلوگیری از ورود کالای قاچاق به حوزه بازار است. رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران افزود: در نظر گرفتن زنجیره توزیع برای کالاهای قاچاق موجب نابودی بخشی از بازار تولیدات داخلی و جایگزینی کالای قاچاق به جای کالای داخلی خواهد شد.

این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: قاچاق تاثیر مستقیمی بر کاهش تولید داخل و تقاضا در بازار می گذارد و به حوزه اقتصاد کشور ضربه می زند لذا کالای قاچاق نه تنها نباید تحت هیچ شرایطی وارد بازار شود بلکه باید برگشت داده شده و یا معدوم گردد. انصاری در ادامه مطلب، واردات را در صورت نبود مواد اولیه کافی برای تولیدات صنعتی مجاز دانست و افزود: امروز در برخی صنایع به دلیل توان بالقوه کمی و کیفی در داخل، منع واردات داریم اما متأسفانه باز هم واردات انجام می شود. از دو سال قبل قرار بر این شد شناسه کلیه کالاهای موجود در مغازه ها و فروشگاه ها بررسی شود که متاسفانه به جایی نرسید. رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با بیان اینکه افزایش نرخ ارز فرصتی برای تولید و صادرات است، عنوان کرد: شرایط اقتصادی امروز با سال گذشته برای برخورد با کالای قاچاق متفاوت است، امروز تولیدات ما باید صادرات محور و در مسیر توسعه اقتصادی باشند.

انصاری همچنین در ادامه متذکر شد: عدم توجه به قیمت و کیفیت کالاهای قاچاق برای صادرات به خارج از کشور موجب بدنامی و بی اعتمادی خریداران خارجی خواهد شد. اثرات مخرب این کار بر اقتصاد کشور به مراتب بیشتر از تولیدات بی کیفیت داخلی است چراکه بازار صادراتی ایران را به هم خواهد زد. رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران خاطر نشان کرد: ۵۰ کانتینر یخچال در دو سال قبل ضبط شد اما سرنوشت این تعداد یخچال مشخص نیست و هنوز مبهم است. انصاری در پایان مطلب با اشاره به ماده هفتم از قانون مبارزه با قاچاق کالا در رابطه با نحوه دریافت شناسه کالا برای کالاهای موجود در بازار تأکید کرد: کالاهای شناسه دار و بدون شناسه در بازار باید مورد بررسی و نظارت دقیقتری قرار گیرند.

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.