به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, فردین حکیمی اظهار کرد: در مجموع وضعیت مدیریت پسماند یکی از مهمترین چالشهای زیست محیطی استان است.
وی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت ساماندهی زبالههای شهری و نخالههای ساختمانی که هر دو جزو پسماندهای عادی به شمار میآیند، چندان رضایت بخش نیست. سال گذشته در خصوص وضعیت نخالههای ساختمانی پیگیریهای زیادی انجام شد و برخی از شهرداران را به مراجع قضائی معرفی کردیم.
این مسئول توضیح داد: متأسفانه با وجود تذکرات و پیگیریهای انجام شده، مدیریت شهری برای ساماندهی نخالههای ساختمانی عملکرد مناسبی نداشته است.
وی اظهار کرد: تجمع نخالههای ساختمانی در گوشه و کنار شهر مشکل یکی دو سال نیست و نمیتوان به صورت مقطعی آن را حل کرد. نخالههای ساختمانی تلنبار شده در حریم شهر و روستاها مشکلات زیادی را به همراه دارند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر بسیاری از مسیلها و آبراههها توسط نخالههای ساختمانی مسدود شده که نهر دلمبر یکی از آنهاست. بر اساس ماده ۷ قانون پسماند، مدیریت اجرایی پسماندهای عادی در حریم شهر و روستا به عهده شهرداری و دهیاری است.
وی افزود: باید مکانهایی به عنوان مراکز تخلیه نخاله در شهر مشخص شود تا بتوانیم تا حدی این آشفتگی را مدیریت کنیم.
این مسئول با تاکید بر ضرورت ثبات مدیریتی در حوزه پسماند گفت: تغییرات گسترده در این حوزه باعث شده که مدیریت پسماند مغفول بماند. در طول دو سال گذشته چهار مدیر پسماند تغییر کرده و این فاجعه است چون مدیری نمیماند که بتواند برنامه خود را اجرایی کند.
حکیمی گفت: با ثبات مدیریت پیگیری اهداف پیش بینی شده با سرعت و کیفیت بیشتری انجام میشود.
آبراهههای البرز در محاصره نخالههای ساختمانی
مدیرکل محیط زیست البرز گفت: شهرداران کم کار در حوزه ساماندهی نخالههای ساختمانی به مراجع قضائی معرفی شدهاند.