دکتر سیدعلی حسینی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب از پایان دور اول اجرای طرح اعتبار بخشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: طرح اعتبار بخشی مؤسسهها و مراکز آموزشی درمانی جزو یازده بسته تحول آموزش پزشکی است که از سال ۹۴ در وزارت بهداشت طراحی شده است.
وی در ادامه افزود: در رابطه با اجرای برنامه اعتبار بخشی مؤسسات آموزشی، ما با دانشگاهها مذاکراتی کردیم و در نهایت این برنامه در دانشگاهها اجرایی شد و بر اساس نتایج اولیه اعتبار بخشی حدود ۷ مؤسسه از ۶۰ مؤسسه آموزش عالی آموزش پزشکی کشور موفق شدند نمره قابل قبولی را کسب کنند و تعداد دیگری از دانشگاهها نیز موظف شدند که طی یک سال آینده شاخصهای لازم اعتبار بخشی را اجرایی نمایند تا به سمتی حرکت کنیم که کیفیت آموزش پزشکی در کشور تضمین شود.
رئیس مرکز هیأت علمی وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای تدوین برنامه تحول آموزش پزشکی ما چندین برنامه با عنوان “اخلاق حرفهای”، “تقویت زیر ساختهای دانشگاههای علوم پزشکی کشور”، “توجه به آموزش مجازی” و غیره را در دانشگاهها اجرایی میکنیم و اعتبار بخشی مراکز آموزشی تنها یکی از این برنامهها است. البته در کنار این برنامهها بستههای مرتبط با عدالت آموزشی، توسعه دانشگاههای نسل سوم و بین المللی سازی دانشگاههای بینالمللی اجرایی میشوند.
دکتر حسینی خاطر نشان کرد: دور اول اعتبار بخشی مراکز و مؤسسات آموزش پزشکی در سال ۹۵ اجرایی شد و بر این اساس دانشگاهها مورد ارزیابی قرار گرفتند و دور دوم ارزشیابی مؤسسات نیز در سال جاری در تمامی دانشگاههای علوم پزشکی اجرا خواهد شد.
انتهای پیام