به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر علی وحدت اظهار کرد: در راستای توسعه بازار صادراتی و گسترش همکاریهای بینالمللی فناورانه شرکتهای دانشبنیان، از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به حمایت از حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای معتبر خارجی در سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ شده است. وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۷ بیش از ۷۸ درخواست برای حضور در این نمایشگاهها از طریق سامانه “غزال” صندوق ثبت شد، اظهار کرد: از این تعداد ۶۲ درخواست منجر به حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای معتبر خارجی شد. وحدت مبلغ حمایت صندوق از حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای بینالمللی خارجی در سال ۱۳۹۷ را بیش از ۸۶۷ میلیون تومان ذکر کرد و یادآور شد: دفتر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۳۹۸ نیز حمایت خود از حضور شرکتهای دانشبنیان توانمند صادراتی در نمایشگاههای معتبر خارجی را نیز ادامه خواهد داد.
به گفته وی در فهرست نمایشگاههای مصوب سال ۱۳۹۸، بیش از ۳۶ نمایشگاه معتبر خارجی در نظر گرفته شده است و میزان حمایت از حضور هر شرکت دانشبنیان در نمایشگاههای تأیید شده با افزایش ۵۰ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۷، به ۶۰ میلیون تومان در سال رسیده است. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه شرکتهای دانشبنیان امکان ثبت درخواست برای حضور مستقل در نمایشگاههای خارجی یا حضور در پاویون ملی ایران در این نمایشگاهها را دارند، ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان میتوانند درخواست خود برای دریافت حمایت و حضور در نمایشگاههای معتبر خارجی را از طریق سامانه غزال ارسال کنند.
رئیس صندوق نوآوری خاطرنشان کرد: شرکتهای دانشبنیان میتوانند نمایشگاه خارجی مدنظر خود را که در فهرست اعلامی موجود نیست، طی نامهای از طریق ایمیل به آدرس (Tejarisazi@nsfund.ir) ارسال کنند تا مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تأیید به فهرست حمایتی اضافه شود.