به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر ناصر آق، رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه در اینباره گفت: پژوهشکده آرتمیا دانشگاه ارومیه به عنوان یک مرکز رفرنس برای تست ۱۲ نوع خوراک جدید قزلآلا که توسط سه شرکت بلژیکی تولید شدهاند انتخاب و عملیات آزمایشگاهی آن در سالن تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آغاز شد.
وی افزود: در این طرح امکان جایگزینی پودر ماهی که بهصورت معمول به عنوان منبع پروتئینی در خوراک ماهی استفاده میشود، توسط منابع پروتئینی گیاهی و بهخصوص منابع پروتئینی موجودات تک سلولی مورد بررسی قرار میگیرد.
طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری بیان کرد: انتخاب پژوهشکده آرتمیا توسط شرکتهای بلژیکی به عنوان یک مرکز مرجع برای تست خوراکهای جدید، دستاورد دیگری از ارتباطات و جایگاه بینالمللی پژوهشکده آرتمیاست.
انتهای پیام