صفحه اصلی / اقتصادی / ارتباطات و فناوری اطلاعات / تقویت اکوسیستم اقتصاد نوآور
تقویت اکوسیستم اقتصاد نوآور

۱۴۰ خدمت به ۴۳۵۰ شرکت دانش بنیان اختصاص می یابد

تقویت اکوسیستم اقتصاد نوآور

در سالهای اخیر نقش شرکت های دانش بنیان در ایجاد اشتغال و ارزآوری تا جایی پیشرفته که دولت ها تلاش دارند با ایجاد فضای کار به این شرکت ها بخشی از اهداف اقتصادی خود را از این طریق تحقق بخشند. در ایران نیز اهمیت این شرکت ها ثابت شده و برای توسعه اقتصادی سرمایه گذاری های زیادی برای راه اندازی این شرکتها صورت گرفته است. البته حمایت ها و خدماتی نیز برای راه اندازی و توسعه بیشتر شرکت های دانش بنیان لازم است که هنوز جای خالی این خدمات در کشور ما احساس می شود.

شایلی قرائی

به گزارش کسب و کار نیوز، در این رابطه معاون رئیس‌جمهور گفت: چهار هزار و ۳۵۰ شرکت دانش بنیان در کشور مشغول فعالیت هستند. سورنا ستاری در خصوص حمایت و پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان که سهم عمده‌ای در اقتصاد ملی دارند، اظهار کرد: در سال جاری سه برنامه جدی داریم یک مورد در خصوص اقلام تحریمی است که در حال حاضر مشکلاتی را در برخی صنایع ایجاد کرده است. وی ادامه داد: دارو و مواد اولیه این حوزه نیز درگیر مشکلات تحریمی است، انعقاد تفاهم‌نامه‌ها با این شرکت نویدبخش اتفاقات خوب است. معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: حمایت از شرکت‌های دانش‌های بنیان به صورت عموم است، اتفاقی که در چهارتا پنج سال گذشته افتاده و موجب شده در حال حاضر تعداد این شرکت‌ها به چهار هزار و ۳۵۰ شرکت برسد.

ستاری با تأکید بر اینکه خیلی بیشتر از گذشته توسعه حمایت‌ها را از شرکت‌های دانش بنیان خواهیم داشت، افزود: بالغ‌بر ۱۳۰ تا ۱۴۰ نوع خدمت در قالب اکوسیستم به شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌دهیم. وی عنوان کرد: کمک صندوق شکوفایی و نوآوری را نیز در حوزه مالی خواهیم داشت که بیشتر از سال‌های گذشته است، کمک بانک‌ها و صندوق توسعه را برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان داریم. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اشاره کرد: برای توسعه استارت آپ ها، فضاهای کسب‌وکار و جوانان فعال در این حوزه‌ها نیز اقدامات مؤثری در حال انجام است. ستاری در بخش دیگری بیان کرد: اتفاقات در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشگاهی دولتی و بخش خصوصی مانند دانشگاه آزاد را نیز داریم که برای توسعه اکوسیستم نوآوری است. وی افزود: فعالیت کارخانجات نوآوری را داریم که به صورت جدی کمک می‌کند تا بخش خصوصی وارد حوزه‌های فن‌آوری شود.

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۲۰ درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی در سال گذشته/ بودجه ۱۴۰۳ فاقد کسری است

به گزارش کسب و کار نیوز، داود منظور در صفحه خودش در فضای مجازی نوشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.