به گزارش کسب و کار نیوز، محمود بنانژاد گفت: طرح ضیافت با همکاری چند اتحادیه مرتبط انجام میشود واجرای طرح ضیافت ماه رمضان با همکاری اصناف و اتحادیهها در ماه رمضان غیر از بازرسی و نظارت بر قیمتها، بر کیفیت و سلامت آن نیز نظارت می کنیم. وی بیان کرد: مرحله اول این طرح از ۶ تا ۱۶ اردیبهشت اجرایی می شود و شامل ۳۳ گشت مشترک، رصد بازار و نظارت بر قیمت مواد غذایی در سطح خرد و گشت با ادارات و نهادهای مختلف است.
بنانژاد ادامه داد: مرحله دوم طرح نیز از ۱۶ اردیبهشت تا ۱۳ خرداد عملی می شود و در آن ۸۹ گشت مشترک با اتحادیههای صنفی و در انتهای طرح نشست خبری درنظر گرفته شده است.