به گزارش کسب و کار نیوز، مدیر جهادکشاورزی سیریک در این خصوص گفت: کار سمپاشی مزارع به صورت هوایی و زمینی، بوسیله تراکتور، ماشین، دستی و هواپیما در حال اجراست.
عون نکویی افزود: ملخهای صحرایی از سه ماه پیش تاکنون به این شهرستان، بویژه بخش بمانی و روستاهای کنارجو، روتان و شهید مردان حمله کردهاند.
وی اضافه کرد: ردیابی و سمپاشی ملخهای بالغ در ۸۰۰ هکتار و ملخ پوره در هزار و ۲۰۰ هکتار از زمینهای شهرستان سیریک صورت گرفته است و تا پاک سازی کامل ادامه دارد.
نکویی تاکید کرد: به دنبال هشدار سازمان جهانی خوار و بار (فائو) ستاد مبارزه با ملخ از بهمن ماه پارسال در شهرستان سیریک برای ردیابی و پاک سازی تشکیل شد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیریک با بیان اینکه ملخ صحرایی میتواند حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر بدون نشستن پرواز کنند، تصریح کرد: درصورت مبارزه نکردن سریع با دستههای مهاجر آنها که هردسته شامل ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون ملخ است، بر شمار آنها افزوده میشود.
نکویی از بهره برداران و مردم خواست درصورت مشاهده ملخ صحرایی به نزدیکترین مراکز جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، شوراهای اسلامی روستایی، دهیاران و بخشداریهای محل زندگی خود اطلاع دهند.
انتهای پیام