به گزارش کسب و کار نیوز، احمد ورد امروز (یکشنبه) در نشست خبری با موضوع “ارائه گزارش خدمات جدید صندوق نوآوری و شکوفایی” در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، اظهار کرد: حمایتهای جدید صندوق نوآوری و شکوفایی منجر به تقویت و ایجاد جایگاه علمی برای صندوقهای پژوهش و فناوری شده است.
وی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان از سال ۱۳۸۴ آغاز به کار کرده است، گفت: عمده فعالیتهای این صندوق اعطای تسهیلات متنوع به شرکتهای دانشبنیان مستقر در اصفهان است.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان تصریح کرد: طی این مدت فعالیت این صندوق در استان اصفهان، تاکنون به شکلهای مختلف، مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال انواع خدمات و تسهیلات را به حدود هزار شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در اصفهان ارائه کرده است.
۱۰ درصد شرکتهای دانش بنیان کشور در اصفهان است
ورد با بیان اینکه ۱۰ درصد شرکتهای دانشبنیان در اصفهان حضور دارند، گفت: تعداد ۴۰۰ شرکت دانشبنیان در استان اصفهان مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به امضای قراردادی میان صندوقهای پژوهش و فناوری با صندوق نوآوری و شکوفایی، یادآور شد: بر این اساس ۴۰۰ میلیارد ریال از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به این صندوق اعطا شده است که این میزان شامل ۲۷۰ میلیارد ریال در قالب خط اعتباری تا سقف پانصد میلیون تومان و ۱۳۰ میلیارد ریال تسهیلات میشود.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان با بیان اینکه پس از تخصیص اعتبار و اختیار اعطا شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق پژوهش و فناوری اصفهان با اعتباری ویژه کار میکند، افزود: در روش جدید صندوقهای پژوهش و فناوری تا ۹ برابر منابع مالی خود میتوانند برای پرداخت تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان، اعتبار دریافت کنند.
افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری عامل رشد استان
وی با تاکید بر اینکه منابع در اختیار ما متناسب با سرمایه موجود است، تصریح کرد: افزایش سرمایه منجر به جذب منابع از صندوق نوآوری و شکوفایی میشود که از شرکتهای خصوصی درخواست داریم به رشد منابع استان کمک کنند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان با بیان اینکه این سهام سودآور است و میتواند منابع جذب کند، گفت: با سرمایهگذاری در سهام صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکتها میتوانند علاوه بر دریافت خدمات برای خود یا شرکتهای دیگر، تا ۳۰ درصد منابع اخذ شده برای شرکتهای سرمایهگذار تخصیص داده میشود.
ورد تصریح کرد: با خط اعتباری جدید از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی که در اختیار صندوق پژوهش و فناوری استان است، حدود ۹۰ درصد تسهیلات دانشبنیان مورد نیاز استان اصفهان با سرعت و کیفیت بالا پوشش داده میشود. شرکتهای دانشبنیان در مدت کمتر از یک ماه از زمان تشکیل پرونده تا دریافت تسهیلات زمان نیاز دارند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان افزود: به جرات میتوان گفت خدماتی که در مدیریت جدید صندوق نوآوری اعطا شده است، برابر با ۱۴ سال گذشته بوده و روند ارائه خدمات سرعت گرفته است.
توسعه سرمایهگذاری شرکتهای خطرپذیر در دستور کار
ورد، نرخ پایین سود بازپرداخت، ضمانت آسان و پاسخگویی به شرکتهای دانشبنیان نوپا که بانک به آنها پاسخگو نیست را از جمله مزایای استفاده از تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری اعلام کرد و گفت: عمده خدمات بین ۴ تا ۱۱ درصد سود بازپرداخت خواهد داشت. نوع وثیقه چک و ضامن است که روند اعطای وام را تسهیل کرده است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان افزود: حدود یک سال تنفس و بعد بازپرداخت تسهیلات به صندوق انجام میشود که بسته به طرح متفاوت است. این شرایط ویژه روند آسانتری برای شرکتهای دانشبنیان فراهم میآورد.
وی با تاکید بر اینکه صندوق نوآوری مرتب در حال تدوین آییننامههای جدید است، اظهار کرد: در این صورت اتفاقات خوبی میافتد. رویکرد عوض شده و به صورت جدی دنبال میشود.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان از توسعه در حوزه سرمایهگذاری شرکتهای خطرپذیر خبر داد و گفت: این کار با مشارکت صندوق پژوهش و فناوری و سرمایهگذاران دیگر انجام میشود.
انتهای پیام