صفحه اصلی / استان ها / اصفهان / بستنی، خوشمزهِ پرکالری

بستنی، خوشمزهِ پرکالری

رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می‌گوید به ازای یک لیوان کوچک بستنی باید یک تا یک و نیم ساعت پیاده‌روی کنید.

بستنی و فالوده

محمد حسن انتظاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه بستنی ماده غذایی مضری نیست، اظهار کرد: متاسفانه برای اینکه بستنی خوشمزه‌تر شود شکر بیشتری به آن اضافه می‌کنند. همچنین عده‌ای که قصد دارند بستنی پر چرب تر شود از روغن پالم استفاده می‌کنند و کمی رنگ‌ و طعم دهنده‌ به آن اضافه می‌کنند.

وی با  بیان اینکه به صورت کلی به دلیل اینکه اساس بستنی از شیر تولید می‌شود، ماده غذایی خوبی است و اگر مردم می‌خواهند بستنی مصرف کنند بیشتر از بستنی‌های ساده‌ای که درآن چربی و رنگ کمتری دارد استفاده کنند، اضافه کرد: متاسفانه مردم چندان تمایلی به خوردن بستنی‌های ساده ندارند در این صورت بیشتر از بستنی‌هایی با طعم‌های کاکائویی، هلی و یا وانیلی استفاده کنند و کمتر به دنبال مصرف بستنی‌هایی مانند مگنوم و سنتی باشند.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه زیاده روی در مصرف بستنی به دلیل قند و چربی بالایی که دارد می‌تواند افراد را در معرض چاقی و یا رنگ‌های آن در معرض حساسیت قرار دهد، خاطرنشان کرد: بهترین  نوع بستنی، بستنی‌های ساده  است که توصیه می‌شود هفته‌ای دو الی سه بار مصرف شود.

انتظاری ادامه داد: بستنی در افرادی که چاق هستند و یا فشار خون آنها بالا است و هم چنین افرادی که دیابت دارند باید با احتیاط مصرف شود. زیرا در تمام بستنی‌ها از شکر استفاده می‌شود و به دلیل اینکه بستنی خوشمزه تر از شیر و ماست است، مردم تمایل بیشتری به بستنی به عنوان لبنیات دارند.

وی با بیان اینکه اضافه کردن شکر و طعم دهنده برای این افراد مفید نیست، اما افراد عادی می‌توانند هفته‌ای دو الی سه بار از لیوان بستنی‌های کوچک و نه سنتی‌های بزرگ استفاده کنند، اضافه کرد: قسمت اعظمی از رنگ‌هایی که به عنوان رنگ میوه از آن استفاده می‌شود در واقع خود میوه نیستند و در برخی‌ها  ممکن است حساسیت ایجاد کند و می‌تواند در افرادی که مبتلا به کبد چرب یا بیماری کلیوی هستند مشکل حادتری ایجاد کند.

انتظاری ادامه داد: اگر قرار باشد انتخاب بین شیر، ماست و بستنی باشد مسلما شیر و ماست انتخاب بهتراست، اما اگر قرار باشد انتخاب میان چیپس، پفک و شکلات‌ها باشند، بستنی از آنها بهتر است و به صورت کلی یک ماده‌ای است که نه می‌توانیم بگوییم خوب است و هر روز و هر دفعه مصرف کنیم و نه آنقدر بد که مانند چیپس و پفک اصلا مصرف نکنیم و هفته‌ای دو یا سه بار خوب است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مردم در مصرف بستنی میانه روی را برای خود و کودکانشان رعایت کنند و بستنی‌هایی که دارای پوشش‌های غلیظ رنگی‌اند را  کمتر مصرف کنند، گفت: برای سوزاندن کالری یک لیوان کوچک بستنی باید یک تا یک و نیم ساعت پیاده روی کنیم.
انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

نذر قربانی

افزایش دو و نیم برابری نذر قربانی خیران به نیازمندان

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *