به گزارش کسب و کار نیوز، فرهاد قلی نژاد افزود: برای حفاظت این جانوران، علامتگذاری لاک پشتهای منقار عقابی که جزو گونههای به شدت در معرض خطر انقراض هستند انجام می گردد.
رییس اداره محیط زیست دریایی حفاظت محیط زیست استان بوشهر نیز در این باره گفت: طرح پایش توسط کارشناسان محیط زیست استان و با همکاری گروه های مردم نهاد و دانشگاه های معتبر انجام می شود.
محمدامین طلاب تاکید کرد: بیشترین جمعیت لاک پشتهای لانه گزین در دو جزیره ام الگرم و نخیلو در پارک ملی دیر نخیلو تخم گذاری می نمایند.
وی ادامه داد: در پارک ملی نایبند علاوه بر پایش، حفاظت از لانههای لاکپشت های دریایی نیز انجام می گیرد.
رییس حفاظت محیط زیست دریایی استان بوشهر خبر داد: مهمترین عوامل تهدید لاکپشت های دریایی تخمگذار در استان توسعه و ساخت و ساز در سواحل و نا امن شدن محل تخمگذاری آن ها است.
طلاب همچنین عنوان کرد: مهمترین علت مرگ و میر لاکپشت های دریایی در آبهای کم عمق ایرانی خلیج فارس، گیر افتادن در تورهای صیادی و خفگی ناشی از آن بوده است.
وی خاطرنشان کرد: لاکپشت های دریایی از رده خزندگان بوده و علاوه بر خونسرد بودن، با شش تنفس می کنند و برای تنفس پس از چند دقیقه، مجبور به آمدن به سطح آب و هواگیری هستند.
قابل ذکر است که عدم صیادی در مناطق تغذیهای و تخمگذاری لاک پشتهای دریایی و اصلاح ادوات صید و روشهای بهره برداری شیلاتی می تواند در کاهش تلفات این جانوران مهم و شاخص سلامت دریاها موثر باشد.
انتهای پیام