به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، دکتر باقر بهرامی با بیان اینکه قارچ های خودرو که در دشتها و جنگلها میرویند را مصرف نکنید، افزود: از ابتدای سال جاری ۱۳ نفر در اثر مصرف قارچ در استان دچار مسمومیت شدند ، همچنین تعداد مسمومین با قارچ سمی در اسفند سال گذشته نیز ۴ نفر بوده است.
وی ادامه داد: خوشبختانه مورد فوتی در استان در اثر مصرف قارچ گزارش نشده است و مسمومین پس از اقدامات اولیه ترخیص شدند.
بهرامی با اشاره به اینکه به علت میزان بارندگی زیاد در فصل بهار قارچهای خودرو بسیاری در طبیعت رشد میکند که بسیاری از آنها سمی است، تصریح کرد: قارچهای سمی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به قارچهای خوراکی دارند، تشخیص قارچ سمی فقط توسط متخصص گیاه شناسی امکان پذیر است.
وی با بیان اینکه از نشانههای مسمومیت با قارچ تهوع، استفراغ و اسهال ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ است، خاطرنشان کرد: به محض مشاهده علائم، بیمار را به یک مرکز درمانی تخصصی مسمومیت انتقال دهید.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجان غربی یادآور شد: در مسمومیتهای شدید قارچ کبد از کار میافتد و بدون پیوند کبد، بیمار میمیرد، لازم به ذکر است سم قارچ ها با پختن کبابی یا آب پز کردن از بین نمیرود.
بهرامی توصیه کرد، هنگام خرید قارچ فلهای از پرورشی و خوراکی بودن آنها مطمئن شوید، هرگز قارچها را به صورت خام و به مقدار زیاد مصرف نکنید.
انتهای پیام