حیدر اقبالی مطلق در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه بدن انسان نیازمند هیجان است، اضافه کرد: بیشتر افراد، زمانی که نمیتوانند با استفاده از منابع فردی و جمعی که در اختیار دارند، به مطالبات خواسته شده از آنها پاسخ دهند، دچار استرس میشوند و این مسئله میتواند آسیبهای فردی و اجتماعی را به دنبال داشته باشد.
اقبالی با بیان اینکه استرس در انسان امری طبیعی است، ادامه داد: این نوع از هیجان باید مدیریت شود و استرس تنها مربوط به وقایع تلخ در زندگی نیست بلکه هنگام ازدواج، آزمونها و…. ممکن است شخص دچار استرس شود.
وی با تاکید بر اینکه وجود استرس بیش از اندازه میتواند در آسیبهای اجتماعی نیز مؤثر باشد، اظهار کرد: وجود استرس بیش از اندازه در کاهش آستانه تحمل افراد نیز مؤثر است که این مسئله را باید جدی گرفت.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی خراسان شمالی بیان کرد: وجود طولانی مدت استرس در افراد موجب اختلال در زندگی روزمره و سختی کنترل این موضوع میشود که در این شرایط فرد دچار اختلالات اضطراب و ترس غیرمنطقی میشود.
وی در رابطه با راهکارهای کنترل اضطراب، بیان کرد: افراد باید با ترس خود رو به رو شوند از این جهت که مقابله با ترس از نکات کلیدی مبارزه با استرس است و افراد باید یاد بگیرند که زودتر و همیشه با ترسهای خود رو به رو شوند.
اقبالی اضافه کرد: مکث کردن در هنگام اضطراب بسیار مؤثر است و افراد در این زمان باید نفس عمیق بکشند و زمانی که استرس به سراغشان میآید باید آن را به مدت پنج دقیقه مدیریت و ذهن خود را پاکسازی کنند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی خراسان شمالی، یکی دیگر از راهکارهای مقابله با اضطراب را خواب به موقع دانست و تاکید کرد: کم خوابی، اضطراب را تشدید میکند و زمانی که مغز با کمبود خواب مواجه شود نواحی مختلف را فریب میدهد و ذهن را درگیر میکند که باید نگران و ناراحت باشد و برای مقابله با این مسئله افراد باید هر شب بین هفت تا ۹ ساعت خواب مفید داشته باشند.
به گفته وی، دیگر راهکارهای مقابله با استرس، مهار و کنترل خواستههای ناگهانی درونی و استفاده مناسب از نوشیدنی است و در این موضوع باید افراد به تک تک کارهای خود توجه کنند و فعالیتهایی را انجام ندهند که موجب تشدید استرس میشود.
انتهای پیام