به گزارش کسب و کار نیوز، حمایت های مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان در قالب طراحی صنعتی، طراحی و ساخت نمونه نمایشی (دمو) محصولات و حسابداری ارائه می شود. یکی از مواردی که کمک ویژهای به توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان میکند طراحی صنعتی مناسب محصولات دانشبنیان است. طراحی صنعتی با تاثیر در کیفیت، عملکرد، ارگونومی، شکل ظاهری، گرافیک و بستهبندی محصولات نقش مهمی در جلب رضایت مصرفکنندگان و بازاریابی محصول ایفا می کند. بنابراین طراحی صنعتی و بستهبندی دارای جایگاه مهمی در بازاریابی و بازار سازی محصولات شرکتها است.
به علاوه یکی از راههای معرفی و نمایش عملکرد محصول به سرمایهگذاران و مشتریان و همچنین ارائه در نمایشگاهها، طراحی و ساخت یک نمونه نمایشی(دمو) است که ویژگیها و کارکردهای اصلی محصول را به نمایش میگذارد. دمو، نمونهای از محصول اصلی یا بخشی از آن است که در اختیار مشتری قرار داده میشود تا در کمترین زمان، با ظاهر، ویژگی، عملکرد و امکانات محصول اصلی آشنا شود و بر این اساس بتواند ارزیابی دقیقتری از محصول داشته باشد. همچنین حسابداری، تنظیم صورتهای مالی، تحریر دفاتر قانونی، تنظیم اظهارنامه مالیاتی و تصحیح ساختارهای مالی نیز از ابزارهای مهم تقویت زیرساختها شرکتهای دانشبنیان است. ارائه این خدمات بهصورت بلاعوض(در پایان کار و بعد از تایید) و طی شرایطی به شرکتهای دانشبنیان با درآمد کمتر از ۵۰ میلیارد ریال(در آخرین سال مالی در اظهارنامه) تعلق میگیرد .(به شرکت های دانش بنیان با درآمد بالاتر از ۵۰ میلیارد ریال به صورت آزاد و بدون تسهیلات ارائه می گردد)
از جمله شرایط تخصیص این تسهیلات بلاعوض ، ۵۰ درصد از هزینههای مربوط طراحی و ساخت نسخه نمایشی محصول تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال، ۵۰ درصد از هزینههای مربوط طراحی صنعتی محصولات دانشبنیان تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال و ۵۰ درصد از هزینههای مربوط حسابداری تا سقف ۵۰ میلیون ریال برای سال مالی اول و ۴۰ درصد از هزینههای مربوط حسابداری تا سقف ۴۰ میلیون ریال برای سال مالی دوم است .شرکتهای دانشبنیان برای دریافت این خدمات میتوانند به سامانهbizservices.ir مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند. همچنین تمامی شرکتهای دانشبنیان میتوانند بهصورت رایگان از خدمات مشاوره کسبوکار، نشستهای پرسش و پاسخ و وبینارهای تخصصی این مرکز بهرهمند شوند. شرکتها برای استفاده از این خدمات نیز به سامانه bizservices.ir مراجعه کنند.