به گزارش کسب و کار نیوز، صبح امروز یکشنبه ۱۱ فروردین ۹۸ جلسه بررسی وضعیت مدارس سیل زده گلستان، با حضور مقامات کشوری و استانی در استانداری گلستان برگزار شد. مهراله رخشانی مهر، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ضمن تشکر از زحمات مدیران کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان، اظهار کرد: تمام تلاش و همت ما این است که مدارس آماده استفاده دانش آموزان بعد از تعطیلات نوروزی شود.
وی ادامه داد: ۵۰ کانکس از استانهای کرمانشاه، خراسانرضوی و ایلام با کاربری آموزشی به سمت استان گلستان در حال ارسال است که امروز به استان گلستان خواهد رسید.
رخشانی مهر افزود: در جریان طوفان و سیل اخیر به موتورخانهها و تاسیسات مدارس نیز آسیب جدی وارد شد که با همت همکاران ما تعمیرات آنها در حال انجام است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: انتظار داریم که اعتبارات مدیریت بحران در اختیار سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هم قرار گیرد تا خللی در روند آموزشی دانشآموزان ایجاد نشود.
علاوه بر عمران مدارس سیل زده از معلمان آسیب دیده حمایت میشود
علی الهیار ترکمن، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه اذعان کرد: وزیر آموزش و پرورش تأکید داشتند که در کنار کار عمرانی که برای مدارس سیل زده انجام میشود، حمایت از معلمان آسیب دیده هم با جدیت دنبال شود و در این راستا با صندوق ذخیره فرهنگیان و بیمه معلم هماهنگیهایی انجام شده است و همچنین با بانک ملی جهت وامهای کم بهره برای معلمان شهرهای آسیبدیده رایزنی شده است.
محمد رضا جعفری رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور نیز در این جلسه گفت: جامعه خیرین مدرسهساز کشور تمام تلاش خود را خواهد کرد تا در ساخت و بازسازی و ترمیم مدارس آسیب دیده به هم وطنان در استان گلستان کمک کند.
میرمحمد غراوی سرپرست استانداری گلستان نیز در این جلسه ضمن تشکر از حضور معاونین وزیر آموزش و پرورش در استان، گفت: باز شدن مدارس حیاتی دوباره به شهرهای آسیبدیده خواهد بخشید و بنده هم اعتقاد دارم که باید این امر مهم صورت پذیرد.
وی ضمن ارائه گزارشی از سیل اخیر استان گلستان، تصریح کرد: از همه نیروهای امدادی و خدماترسان تشکر میکنم و از مجموعه بزرگ آموزش و پرورش و نوسازی و تجهیز مدارس بابت قرار دادن تمام ظرفیت و مدارس خود در اختیار سیل زدگان، تشکر میکنم.
وی افزود: اولین جایی که سیلزدگان در آن اسکان پیدا کردند مدارس بود و همچنین مدارس در اختیار دستگاههای خدماترسان نیز قرار گرفت که پشتیبانی از دستگاههای خدماترسان نیز نقش ارزندهای در امدادرسانی به هموطنان سیل زده داشتند.
غراوی ادامه داد: مدارس آسیب دیده بعضی نوساز و بعضی نیز قدیمی بودند و انشالله اعتباراتی برای جبران خسارات وارد شده به آنها در نظر خواهیم گرفت و انتظار داریم که ارزیابی خسارتها با سرعت انجام شود و بعد از برآورد آنها بتوانیم اعتبارات لازم را به آنها اختصاص دهیم.
غراوی در پایان، ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات وزارت آموزش و پرورش وسازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس برای فعالیتهای انجام شده در استان گلستان گفت: مدارس ما ایمنترین مکانها برای اسکان سیلزدگان بود و اگر مدارس نبود حجم خسارتها گسترده میشد و بدون شک، مدارس در کاهش تلفات جانی نقش ارزندهای را ایفا کردند.
۴۰ هزار نفر در مدارس گلستان اسکان داده شدند
احسان گوهری راد، مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، در گزارشی از وضعیت مدارس مناطق سیل زده گفت: حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر از دانشآموزان سیل زده در مدارس آب گرفته شهرستان آق قلا- که روند آموزشی آنها دچار مشکل است از طریق۵۰ کانکسی که کاربری آموزشی داشته و امروز به استان گلستان میرسد تا در اختیار مدارس قرار گیرد پس از تعطیلات به تحصیل خود ادامه خواهند داد.
وی افزود: مشکل مدارس در شهرستان گنبدکاووس حل شده است، اما با افزایش آب گرفتگی در شهرستان گمیشان تعداد مدارس آسیب دیده از ۲۵۶ به ۳۰۸ مدرسه رسیده است.
گوهری راد ادامه داد: ۱۲ مدرسه شهرستان بندر ترکمن در اختیار سیلزدگان و دستگاههای اجرایی قرار گرفته است. تا کنون ۵۲ مدرسه در اختیار دستگاه اجرایی امدادرسان قرار گرفته است و حدود ۴۰ هزار نفر از هم استانیهای سیل زده در اماکن آموزشی اسکان داده شدهاند.
یاسر لیوانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این جلسه گفت: علاوه بر آب گرفتگی مدارس، به تاسیسات و تجهیزات آنها نیز خساراتی جدی وارد شد.
به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش، وی اضافه کرد: حدود ۲۶ میلیارد تومان خسارت به مدارس وارد شده است.
انتهای پیام