به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آصف غفور، سخنگوی ارتش پاکستان گفت: پاکستان همواره از هند خواسته است که در مورد مساله تروریسم به طور کل گفتگو کنیم اما از نظر هند این مساله تنها به کشمیر محدود میشود.
آصف گفت: هرگاه که ما به هند پیشنهاد مذاکره دادیم، گفتیم که خواهان گفتوگو درباره تروریسم هستیم، اما مساله این است که آنها آزادی تردد در منطقه “جامو” و “کشمیر” را اقدام تروریستی میدانند، اما از نظر ما تروریسم یک مسأله منطقهای است و باید به آنچه در افغانستان پاکستان و هر جای دیگر رخ میدهد مربوط شود اما هند تنها آن را به کشمیر مرتبط میداند.
وی تأکید کرد: عمران خان، نخستوزیر پاکستان بار دیگر به هند برای نشستن بر سر میز مذاکره و بررسی این مسائل پیشنهاد داد اما تا کنونی هیچ پاسخی دریافت نکرده است.
وی همچنین از تماسهای نظامی هفتگی دو طرف خبر داد اما گفت که این دیدارها کافی نیستند.
سخنگوی ارتش پاکستان تأکید کرد: از زمانی که مانند هند تبدیل به یک کشور هستهای شدیم، معتقدیم که این توانایی امکان جنگ میان دو کشور را از بین میبرد ما تاکید داریم که این توان هستهای یک امر بازدارنده و گزینه سیاسی است و هر کشور عاقلی که این سلاح را در اختیار دارد از استفاده از آن صحبت نخواهد کرد.
وی گفت: پاکستان قصد اتخاذ تدابیری برای عدم گسترش سلاحهای هستهای دارد اما این تدابیر تنها در صورت اقدام مشابه هند اتخاذ خواهد شد. پاکستان طبق اصل برابری و مساوات هرگونه اقدامی را انجام میدهد، نمیتوان دستان پاکستان را بست و هند را آزاد گذاشت.
این مقام پاکستانی در ادامه اظهارات خود با اشاره به مسأله داعش، خواست تا پیش از اینکه داعش در افغانستان تبدیل به یک تهدید جهانی شود با آن مقابله شود.
وی تصریح کرد: القاعده شکست خورد و شاخه جنبش طالبان در پاکستان نیز به داخل افغانستان رانده شد اما تهدید بزرگتر داعش است و یک تهدید جهانی به شمار میرود و چنانچه با آن مقابله نشود تهدید آن متوجه تمام جهان خواهد بود نه فقط افغانستان.
آصف غفور تأکید کرد که کشورش تمامی تدابیر لازم برای مقابله با تهدید داعش را اتخاذ خواهد کرد.
وی در ادامه از نقش میانجیگری روسیه برای حل و فصل بحران میان پاکستان و هند نیز استقبال کرد.
سخنگوی ارتش پاکستان ادامه داد: از هرگونه میانجیگری طرف سوم بهویژه روسیه که بتواند صلح را در منطقه محقق کند، استقبال میکنیم. ما به خوبی از اهمیت نقش روسیه در منطقه مطلع هستیم و از میانجیگری آن به عنوان یک کشور قدرتمند برای تحقق صلح در جنوب آسیا استقبال میکنیم.
انتهای پیام