مژگان ناقل افزود: بر اساس تحقیقات، سطح توجه و تمرکز کودکان با ۲۰ دقیقه ماندن در طبیعت افزایش می یابد زیرا محیط زیست “غنی”، تجربههای جدیدی که از نظر اجتماعی، فیزیکی، شناختی و تعامل حسی موثر هستند را ارائه می دهد. همچنین دو مدار مهم مغزی در سیستم لیمبیک مغز که روی ترشح هورمونهای شادی آور از جمله اکسی توسین و دوپامین تاثیر دارند، با حضور در طبیعت فعالتر میشوند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا،با بیان اینکه تعطیلات عید فرصت مناسبی است تا والدین زمان بیشتری را در خانه و در کنار فرزندان خود صرف کنند،اظهارکرد: گذران وقت والدین با کودکانشان پیامهای خوبی مانند «تو مهم هستی»،«والدینات به تو توجه می کنند»،«تو باارزشی» و … را به آنان منتقل میکند که همه اینها بر روی اعتماد به نفس کودک تاثیرگذار است.
ناقل با بیان اینکه بیشتر والدین تحت تاثیر ترندهای اجتماعی یا برای ساکت نگه داشتن، کودکان خود را به استفاده از تبلتها و اینترنت عادت میدهند، اظهارکرد: والدین باید برای کنترل زمان استفاده از لوازم الکترونیک و گذراندن وقت بیشتر با کودکان خود برنامهریزی داشته باشند که اولین مسئله محدودسازی زمان استفاده از فضای مجازی است. آنان باید قوانین مشخصی مانند مدت زمان مشخص برای استفاده از تبلت، استفاده نکردن از تلفن همراه و تبلت نیم ساعت قبل از خواب و در مهمانیها و هنگام صرف وعدههای غذایی را برای استفاده از اینترنت وضع کنند و در اجرای این قوانین قاطع باشند.
وی با بیان تاکید بر اینکه نرم افزارها و اپلیکیشنهای متعددی برای مدیریت و محدودسازی تلفن همراه وجود دارد، گفت: والدین باید فعالیتهای تفریحی جایگزین را به کودکانشان عرضه کنند. آنان باید سعی کنند الگوی مناسبی برای فرزندانشان باشند زمانیکه والدین به طور مداوم از تلفن همراه خود استفاده کنند نباید انتظار داشته باشند فرزندانشان اینگونه عمل نکنند.
ناقل در پایان اظهارکرد: همچنین در روزهای تعطیل که کودکان بیشتر اوقات خود در خانه حضور دارند والدین ساعت استفاده از تبلت را مدام به تعویق بیندازند و آنها را به بازیهای سنتی و طبیعتگردی تشویق کنند.
انتهای پیام