علی کاظمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سال گذشته سال بسیار سختی از نظر اشتغال و معیشتی بود و رکود اقتصادی شکل گرفت.
وی افزود: با آسیبشناسی و بررسی برای خروج از رکود اقتصادی و ایجاد رونق، لازم است تولید در کشور افزایش یافته تا قدرت خرید مردم بالا رفته و بیکاری کاهش و اشتغال افزایش یابد.
کاظمی تصریح کرد: با افزایش تولید، به نیروی کار بیشتری نیاز است و در نتیجه رونق شکل خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه نامگذاری شعار سال تحت عنوان رونق تولید یک نامگذاری اساسی است، تاکید کرد: ایجاد اعتمادسازی در مردم به منظور حرکت سرمایههای سرگردان به سمت چرخه بانکی موجب ارائه تسهیلات مناسب از سوی بانکهای عامل و حرکات قوی میشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با حرکت سرمایههای سرگردان به سمت چرخه بانکی شرایط آماده میشود تا کارگاههای تعطیل شده احیا شوند.
کاظمی اظهار کرد: تخصیص اعتبار از سوی دولت از محل اعتبارات کمکهای فنی اعتباری و ردیفهای اشتغال و تولید برای مرتفع شدن مشکلات فرا روی کارآفرینان، کشاورزان، صنایع و … به صورت درست و دقیق میتواند موجب تحقق رونق تولید شود.
عضو فراکسیون نفت و نیرو در مجلس خاطرنشان کرد: تسهیلاتی از سوی بانکهای عامل به اکثر صنایع ارائه شده که بایستی از سوی آنان امهال شده یا تسهیلات جدیدی ارائه شود تا صنایع توان پرداخت آن را داشته باشند.
وی اهمیت به موضوع بازاریابی را یک امر مهم دانست و گفت: باید بازاریابی درون و برون کشوری فعال شده تا تولیدات داخل کشور به فروش برسند.
کاظمی وجود بروکراسی را از دیگر مواردی نام برد که موجب شده سرمایهگذاران حاضر به سرمایهگذاری نباشند و باید این بروکراسی کاهش یابد.
انتهای پیام