احمدرضا محرابیان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: محیط بسته تراریوم رطوبت فضا را حفظ و آن را تبدیل به محیطی مناسب برای گونههای رطوبتپسند میکند.
وی با بیان اینکه چنانچه شرایط دیگری مانند خاک تراریوم مناسب و ترکیبات غنی داشته باشد، گیاهان موجود در آن میتوانند رشد مطلوبی داشته باشند، تصریح کرد: چنانچه تراریوم خاک مناسبی نداشته باشد گیاه موجود در آن خیلی زود از بین میروند.
این استادیار اکولوژی گیاهی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: نکته مهم در مورد تراریوم این است که بتوان در آنها به جای کشت گونههای گیاهی وارداتی از گونههای بومی کشور خودمان استفاده کنیم.
محرابیان با اشاره به اینکه در کشور گونههای رطوبت پسند بسیاری وجود دارد، گفت: اگر بتوان این گونهها را اهلی کرد و آنها را در تراریوم کاشت بسیار کار ارزشمندی است و میتوان با این کار حتی اشتغال در کشور ایجاد کرد.
وی در ادامه در مورد نحوه آبیاری گیاهان تراریوم توضیح داد: بهتر است برخی مواقع آب بسیار کمی به صورت اسپریمانند روی گیاه ریخته شود تا رطوبت خاک را جذب کند و سبب گنداب شدن رطوبت نشود.
محرابیان در پایان در مورد برخی دیگر از تراریومها که خاکهای ژلهای رنگی دارند، اظهار کرد: خاکهای ژلهای ترکیبات معدنی کمتری دارند و در نتیجه حیات گیاه در آن پایدار نخواهد بود و ممکن است از بین بروند.
انتهای پیام