به گزارش کسب و کار نیوز، الیزابت هاف، نماینده سازمان بهداشت جهانی در امور سوریه در گفتوگو با خبرگزاری اسپوتنیک، اظهار کرد: بازگشت آوارگان سوریه به شهرها و روستاهایشان دشوار است زیرا در این مناطق دسترسی به خدمات و زیرساختهای اساسی مشکل است. در این مناطق اغلب بیمارستانها و مراکز درمانی خارج از دسترس هستند زیرا به طور کامل یا بخشی از تأسیسات خود را در جریان جنگ از دست دادهاند.
او ادامه داد: علاوه بر این، زیرساخت لازم به لحاظ مراکز آموزشی نیز مهیا نیست. از این رو، بدون تأمین خدمات و زیرساختهای لازم، امر بازگشت برای سوریها آسان نخواهد بود.
هاف گفت: در حال حاضر، در شمار قابل توجهی از بیمارستانهای فعال در سوریه کمبود تجهیزات پزشکی به چشم میخورد.
او تصریح کرد: مجموع بیمارستانهای عمومی فعال در سوریه ۸۵ مورد است که این تعداد هم در تأمین دارو و تجهیزات مشکل دارند.
او در بخش دیگری از این گفتوگو اظهار کرد: تلاشها برای ارسال کمکهای انسان دوستانه به کمپ آوارگان رکبان در حال انجام است.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در امور سوریه در این باره تصریح کرد: ما تاریخ مشخصی برای تحویل این کمکها نداریم اما سازمان ملل متحد روی این موضوع کار میکند و برنامهریزیها در حال انجام است.
او بیان کرد: ما بیش از ۹ تن تجهیزات دارویی و درمانی به این کمپ کمک کردهایم که این کمک در چارچوب دومین بسته انساندوستانه بوده است. علاوه بر این سازمان بهداشت جهانی خدمات دیگری را در حوزه واکسیناسیون و رسیدگی به کودکان انجام میدهد.
این مقام سازمان بهداشت جهانی اظهار کرد: وضعیت بهداشتی در این کمپ با توجه به کمبود پزشک هشداردهنده است.
هاف در این گفتوگو همچنین خاطرنشان کرد: سازمان بهداشت جهانی امید دارد که دستکم نیمی از ۱۴۰ میلیون دلار مورد نیاز برای کمک به سوریه را در سال ۲۰۱۹ دریافت کند.
انتهای پیام