صفحه اصلی / سیاسی / مجلس / پارسایی: نبود هماهنگی و نظارت نهادهای نظارتی از دلایل بروز گرانی‌های اخیر است
پارسایی: نبود هماهنگی و نظارت نهادهای نظارتی از دلایل بروز گرانی‌های اخیر است

پارسایی: نبود هماهنگی و نظارت نهادهای نظارتی از دلایل بروز گرانی‌های اخیر است

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نبود هماهنگی و جدیت در حل مشکلات مردم را یکی از عوامل گرانی‌های اخیر دانست و گفت: شاید ۵۰ درصد عامل گرانی‌ها تحریم‌ها باشد، اما ۵۰ درصد دیگر از عدم هماهنگی‌های داخلی و نبود نظارت از سوی نهادهای نظارتی نشأت می‌گیرد.

بهرام پارسایی

بهرام پارسایی ، در تبیین دلایل گرانی‌های اخیر به خصوص گرانی گوشت، اظهار کرد: همه مسئولان در مقابل مردم مسئول هستند. این بدان معناست که بهانه‌هایی همچون تحریم، رانت و فساد برای حل مشکلات مردم پذیرفتنی نیست. اگر کسی نمی‌تواند در شرایط فعلی کاری انجام دهد باید مسئولیت را واگذار کند.

به‌ گزارش ‌کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا ‌،وی تاکید کرد: همه مسئولان از رده کارشناسان تا مدیران ارشد اگر در مبارزه با فساد و حل مشکلات اقتصادی جدیت نداشته باشند کار پیش نمی‌رود. ما هم معتقد هستیم که تحریم اثر گذاشته است اما در موارد متعدد تحریم بهانه است. آب گل آلودی به وجود آمده که رانت‌خواران و فاسدان با عنایت به تجربه قبلی خود به راحتی از آن سوء استفاده می‌کنند و برخوردی هم با آنها نمی‌شود. نمونه بارز آن در مورد گوشت است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وارد کنندگان گوشت مشخص هستند که به راحتی می‌توان بر آنها نظارت داشت. نمونه دیگر در مورد خودروسازی است که ما تنها دو شرکت خودروسازی داریم، اما برخوردها به گونه‌ای شده که این شرکت‌ها بعدهای نظارتی و قضائی را بر نمی‌تابند و کارشان را انجام می‌دهند. قطعاً اگر عزم و اراده وجود داشته باشد می‌توان جلوی ۵۰ درصد گرانی و تورم و به دنبال آن فشار بر گرده مردم را گرفت.

پارسایی با تاکید بر لزوم وجود اقتدار و جدیت بخش‌های نظارتی، اظهار کرد: شرایط کشور ایجاب می‌کند که نهادهای نظارتی جدی‌تر ورود کنند و قبل از آنکه مشکلی در بین مردم ایجاد شود، این مسائل را رسیدگی کنند.

این عضو فراکسیون امید توضیح داد: این‌که دائماً برخی بگویند وضعیت خوب است کار را مشکل‌تر می‌کنند. از طرف دیگر هجمه به دولت درست نیست. همه می‌دانند که شروع شرایط موجود از خروج آمریکا و ترامپ از برجام رخ داد، اما عدم هماهنگی‌ها و نبود جدیت در حل مشکلات مردم و در مجموعه قوا و مسئولان باعث تشدید فشارها شد.

وی در پایان و در جمع‌بندی گفت: شاید ۵۰ درصد عامل گرانی‌ها تحریم باشد، اما ۵۰ درصد دیگر به عدم هماهنگی‌های داخلی و نبود نظارت نهادهای نظارتی و فرصت‌طلبی سودجویان و فرصت‌طلبان برمی‌گردد که از آب گل آلود ماهی می‌گیرند و نتیجه آن افزایش فشار بر مردم است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

افزایش حقوق ۴ گروه شغلی در سال آتی/هزینه آب، برق و گاز مدارس رایگان می‌شود

به گزارش کسب و کار نیوز، بهروز محبی نجم‌آبادی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.