به گزارش کسب و کار نیوز، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: منابع مالی را برای خروج استارتاپها از شتابدهندههای دانشبنیان در نظر گرفتهایم و اغلب استارتاپها در مراحل ابتدایی فعالیت تا زمانی که روی پای خودشان بایستند به حمایت ویژه نیاز دارند. اولین رویداد «نوروز نوآوری» با محوریت متنوعسازی اکوسیستم استارتاپی و نوآوری ایران بعد از ظهر سهشنبه ۱۴ اسفند در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار شد. معاون توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی به نقش این صندوق در متنوعسازی اکوسیستم اشاره کرد و گفت: همیشه دو نقد به صندوق وارد بود؛ یکی اینکه فقط شرکتهای دانش بنیان را به رسمیت میشناسد و دیگر اینکه صندوق با شرکتهایی طرف حساب میشود که بتوانند تسهیلات صندوق را بازگردانند و ما سعی کردیم این دو انتقاد را در سیستم خود مرتفع کنیم و قصد داریم از ابتدا تا پایان، همراه استارتاپها باشیم.
«سیاوش ملکیفر» در ادامه به رویکردهای جدید صندوق نوآوری اشاره کرد و گفت: طراحی ابزارهای جدید متناسب با نیازهای پویای اکوسیستم نوآوری کشور، تقویت تعامل با سایر بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور، رویکرد فعالانه به توسعه فناوری و نوآوری، توجه حداکثری به ظرفیتهای استانی و پرهیز از مرکزگرایی، سیستمسازی و تکمیل زنجیره تامین صندوق، چابکسازی و تسهیل ابزارهای موجود، رویکردهای جدید صندوق نوآوری و شکوفایی است.وی در ادامه گفت: برخی حوزهها و فناوریهای نوینی وجود دارد که اگر از الان به آنها فکر نکنیم باید در آینده حسرت بخوریم، هدف صندوق این است که فناوران، هستههای توانمند و شرکتهای دانشبنیان فعال در این حوزهها را به متقاضیان چنین فناوریهایی معرفی کنیم.ملکیفر، ارائه انواع تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان، سرمایهگذاری و مشارکت در تامین منابع مالی، ارائه خدمات توانمندسازی به شرکتهای دانش بنیان را سه رویکرد اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد.
وی یادآور شد: الان این امکان را فراهم کردیم که در قبال ارائه اسناد خزانه اسلامی توسط شرکتهای دانش بنیان، ۵۰ درصد ارزش این اسناد تا سقف ۵۰ میلیارد ریال، تسهیلات قرضالحسنه در اختیار شرکتها قرار بدهیم و بنا داریم پا به پای اکوسیستم پیش برویم و انتقاداتی که نسبت به صندوق نوآوری وجود دارد را برطرف کنیم.
اولین رویداد «نوروز نوآوری» با هدف آشنایی فعالان اکوسیستم با محوریت نیاز جامعه و نحوه فعالیت استارتاپها در حوزههای متنوع و مورد نیاز کشور مانند پسماند، سلامت، آلودگی و بیوتکنولوژی است. در این رویداد که همزمان با اختتامیه ششمین دوره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری در حال برگزاری است، صاحبنظران و متخصصان این حوزهها و استارتاپهای موفق از تجربیات خود میگویند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی :
منابع مالی برای خروج استارتاپها از شتابدهندههای دانشبنیان فراهم است
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: منابع مالی را برای خروج استارتاپها از شتابدهندههای دانشبنیان در نظر گرفتهایم و اغلب استارتاپها در مراحل ابتدایی فعالیت تا زمانی که روی پای خودشان بایستند به حمایت ویژه نیاز دارند.