صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / افتخار آفرینی تیم دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران در مسابقه بین‌المللی “معماری صفر انرژی”
افتخار آفرینی تیم دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران در مسابقه بین‌المللی “معماری صفر انرژی”

افتخار آفرینی تیم دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران در مسابقه بین‌المللی “معماری صفر انرژی”

تیم دانشجویی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران جایزه "Citation Award " و رتبه سوم مسابقه بین‌المللی "Architecture At Zero " را در کالیفرنیای آمریکا کسب کرد.

معماری صفر

هانیه صنایعیان، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در گفت‌وگو با ایسنا در این رابطه گفت: در دو سال گذشته ما به عنوان یکی از سیاست‌های آموزشی در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران، طرح ۳ طراحی دانشجویان کارشناسی ارشد در گرایش پایداری را در مسابقات بین‌المللی شرکت داده‌ایم؛ به طوری که موضوع طراحی و موضوع درس این دانشجویان موضوع مسابقه باشد.

وی ادامه داد: موضوع مسابقه، طراحی یک محوطه دانشگاهی (campus) یکی از دانشگاه‌های آمریکا با رویکرد نمای صفر بود؛ به این معنی که در فرم و معماری طراحی مورد نظر، مصرف انرژی تا بیش‌ترین مقدار ممکن کاهش یابد و از طرفی تولید انرژی هم داشته باشد.

این استاد دانشگاه علم و صنعت ایران خاطرنشان کرد: خوشبختانه یکی از گروه‌های ما در این مسابقه رتبه سوم را به دست آورده است. دلیل این انتخاب از سوی هیئت داوران هم این بود که گروه ما از مفاهیم کاهنده انرژی در طراحی خود استفاده کرده بود.

صنایعیان در پاسخ به این سوال که آیا چنین افتخاری در گذشته نیز نصیب دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران شده یا خیر، اظهار کرد: حدوداً ۶ ماه پیش در مسابقه بین‌المللی معماری با عنوان «طراحی مدرسه‌ای در جنگل» که با همکاری شرکت معماری و مهندسی DEWAN و TAMAYOZ AWARDS (از شرکت‌های معروف مشاوره دنیا) برگزار شده بود، شرکت کردیم و در آن رتبه اول را به دست آوردیم. در این مسابقه از دانشجویان، طراحان و معماران سراسر جهان دعوت به عمل آمده بود تا یک مدرسه ابتدایی برای ناحیه‌ای جنگلی، طراحی کنند. ما در این رقابت مسائل مربوط به کاهش مصرف انرژی را هم در کنار طراحی رعایت کردیم و این موضوع باعث شد به کسب رتبه اول نائل شویم.

وی ذیل چشم‌انداز این گروه توضیح داد: هدف اول آن بود که اعضای گروه ما با طراحان بیرون از ایران ارتباط بین‌المللی برقرار کنند تا به این نتیجه برسند آنچه در دانشگاه‌های ما آموزش داده می‌شود دست کمی از خارج کشور ندارد. از طرفی هم خودشان را در رابطه با اتفاقاتی که خارج از کشور می‌افتد، به روز کنند. با توجه به تجربه و دانشی که طی سال‌ها انباشته می‌شود، امیدوار هستم که نمونه‌ای از این مسابقات با وسعت جهانی در کشور خودمان برقرار شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در پایان اضافه کرد: از آنجایی که جایزه این مسابقات ساخته شدن ساختمان مورد نظر است، امیدوارم بتوانیم روزی در کشور خودمان چنین ایده‌هایی را پیاده کرده و ساختمان‌هایی با رویکرد احترام به طبیعت و کاهش مصرف انرژی بنا کنیم.

به گزارش کسب و کار نیوز، تیم دانشجویی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران متشکل از حامد ملکنده، پوریا امینی چهرق، پریسا خسروی و زهرا حسینی به راهنمایی آقای دکتر عبدالهادی دانش‌پور و خانم دکتر هانیه صنایعیان (اعضای هیئت علمی دانشکده معماری و شهرسازی) با کسب جایزه Citation Award در کنار ۳ تیم از آمریکا و یک تیم از لهستان، جزو ۵ تیم دانشجویی برتر جهان قرار گرفته و رتبه سوم مسابقه بین‌المللی Architecture At Zero را در کالیفرنیای آمریکا کسب کردند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.