به گزارش کسب و کار نیوز، سروش صادقنژاد امروز در اختتامیه هشتمین جشنواره بینالمللی رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون ایران با اشاره به میزبانی ایران در رقابتهای جهانی رباتیک ۲۰۲۰ گفت: در سه روز این رقابتها، ۲۱ مقام اول ،۱۶ مقام دوم و ۱۵ مقام سوم داشتیم. در بخش رقابتهای فنی و چالشهایی که برای تیمها در نظر گرفته شد، ۸۱ مقام مختلف کسب شد. در این سه روز، ۱۰ سخنرانی از استادان برتر این حوزه را شاهد بودیم، همچنین دانشگاههای برتر کشور در غرفهها به ارائه دستاوردهای خود پرداختند. در بخش نمایشگاه صنعتی هم شاهد حضور شرکتهای مختلف بودیم.
وی درپایان با اشاره به مسابقات جهانی کره جنوبی ۲۰۱۹، گفت: امسال بعد از تغییراتی که در لیگها اتفاق افتاد، در مسابقات جهانی کرهجنوبی برای اولینبار لیگ رباتیک نمایشی و هاکی میتوانند تیمهایی را به خود ببینند. در بخش رباتهای نمایشی به دنبال تولید محصول و کارآفرینی هستیم.
در ادامه این مراسم پروفسور بالتز، رئیس کمیته جهانی رباتیک با بیان اینکه برگزاری مسابقات در این مقیاس بدون تلاشهای یک تیم کوشا امکانپذیر نیست، از دبیر کمیته ملی رباتیک ایران تشکر کرد و افزود: از دیدن لیگهای جدید خوشحالم و امیدوارم به زودی شما را در مسابقات جهانی رباتیک کره جنوبی ببینم.
در بخش دیگری از مراسم اختتامیه جشنواره بینالمللی رباتیک، مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان با تشکر از دستاندرکاران این رویداد گفت: دانشگاه امیرکبیر در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی با سابقه طولانی توانسته نقش جدی و مهمی در این عرصه که تلفیقشده با فناوری است در کل کشور دنبال کند. امسال با توسعه بیشتر این فعالیت روبهرو هستیم. تلفیق دانشآموز و دانشجو و افرادی از دنیای صنعت و علم نشان میدهد که این حرکت رو به جلو بوده است.
صدیقی افزود: آن طور که مشخص است، اهدافی که امسال برای بروز خلاقیتها و کارآفرینیها و تبدیل ایده به محصول در رباتیک پیشبینی شده، به نتیجه میرسد. ما به این نشاطهای سالم نیاز داریم، نشاطی که این حرکتها ایجاد میکند، قابل توجه است. این حرکت نشان میدهد در آینده با نسلی پویا، مبتکر و خلاق روبهرو هستیم. امیدواریم در بستر شرکتهای دانشبنیان که بخش دیگری از حمایتهای وزارت علوم در این راستاست، شاهد این حرکتها باشیم.
انتهای پیام