صفحه اصلی / سرخط خبرها / خورش ترشی، ولیمه میان‎کوه لرستان
خورش ترشی، ولیمه میان‎کوه لرستان

خورش ترشی، ولیمه میان‎کوه لرستان

یک کارشناس مردم ‎ شناسی اداه کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: خورش ترشی به خورش میرعالی خانی نیز معروف است.

خورش ترشی

پروین گنجی در گفت ‎ وگو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: خورش ترشی غذای محلی منطقه میان کوه لرستان است.

وی با بیان اینکه این غذا به خورش میرعالی خانی نیز معروف است، ادامه داد: برای تهیه آن گوشت گوسفند را با پیاز و زردچوبه سرخ می ‎کنند.
گنجی اضافه کرد: سپس دانه انار را آسیاب کرده و با آب می ‎ پزند.

این کارشناس مردم ‎ شناسی اداه کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: محتویات جوشیده شده را از صافی عبور داده و آبش را داخل گوشت می ‎ ریزند.

وی بیان کرد: سپس آن را روی شعله کم گذاشته تا خورش قوام بیاید.

گنجی با بیان اینکه این غذا با پلو سرو می ‎ شود، ادامه داد: این غذای محلی بین ایل بالاگریوه از کرگه خرم ‎ آباد یعنی جنوب شهرستان تا بخش الوار گرمسیری در مراسمات و عروسی ‎ ها استفاده و از مهمان‌ها با آن پذیرایی می ‎ شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

ایران قطب تامین گاز منطقه می‌شود

به گزارش کسب و کار نیوز ، جواد اوجی (چهارشنبه، ۲۷ تیر) در نشست هیئت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.