صفحه اصلی / اجتماعی / جامعه و شهری / عرضه دست آفریده های توانیابان و زنان سرپرست خانوار در برج میلاد
عرضه دست آفریده های توانیابان و زنان سرپرست خانوار در برج میلاد

عرضه دست آفریده های توانیابان و زنان سرپرست خانوار در برج میلاد

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران از افتتاح نمایشگاه طرح «دست آفرین» در برج میلاد خبر داد و گفت که این نمایشگاه صرفاً ویژه دست آفریده‌های زنان سرپرست خانوار، توانیابان و معتادان بهبودیافته است و به زودی امکان عرضه محصولات این افراد در فروشگاه شهروند نیز فراهم خواهد شد.

حجت نظری، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در ایسنا

به گزارش کسب و کار نیوز، حجت نظری عضو شورای شهر تهران در مراسم افتتاح نمایشگاه طرح دست‌آفرین که در سالن کنفرانس برج میلاد برگزار شد، با اشاره به توجه سازمان خدمات اجتماعی و زیرمجموعه‌های شهرداری تهران به توانمندسازی مشاغل خانگی و برگزاری نمایشگاه دست آفرین، گفت: هدف اصلی ما از ارائه و اجرای این طرح است که بتوانیم از طریق این نمایشگاه زمینه آن را فراهم کنیم تا افرادی نظیر زنان سرپرست خانوار، معتادان بهبود یافته، توانیابان و … که امکان عرضه، توزیع یا فروش محصولات و خدمات خود را ندارند، این امکان و فرصت را پیدا کنند.

وی درباره اینکه طرح «دست‌آفرین» چه تفاوت‌ها و مزیت‌هایی را نسبت به طرح‌های مشابه سابق دارد، گفت: تفاوت اصلی این طرح در آن است که ما با یک نگاه جدی‌تری مطالبات جامعه هدف را دنبال می‌کنیم، از جمله اینکه اگر در بازار بهاره تفاوتی بین تولیدکنندگان و کارآفرینان خانگی با فروشندگان محصولات متفرقه شهری وجود ندارد، ما تلاش کردیم تا این امکان برای تولیدکنندگان فراهم شود.

وی ادامه داد: دومین تفاوت در این طرح بر آن اساس است که شاید در سایر طرح‌ها جامعه هدف لزوماً افراد نیازمند نباشند ولی ما در این طرح سعی کردیم تا افراد نیازمند به معنای واقعی را هدفگذاری کنیم و این افراد در سازوکاری مشخص از طریق بانک اطلاعاتی در سیستم مدیریت شهری یا از طریق سمن‌ها و انجمن‌های خیریه و یا سازمان بهزیستی شناسایی و انتخاب شدند.

نظری همچنین اطهار کرد: سومین وجه تفاوت این طرح با سایر طرح‌ها در آن است که ما به دنبال جای ثابت برای مشاغل ثابت نیستیم. ما صرفاً در مقاطع مشخص و کوتاه زمانی این فضا را برای افراد مختلف فراهم کنیم تا از این طریق بتوانند محصولات خودشان را به شهروندان معرفی کنند. همچنین در نظر داریم که در سال ۹۸ با همکاری شهرداری این امکان را در مراکزی چون فروشگاه‌های شهروند ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها مسئول ایجاد شغل نیستند، خاطرنشان کرد: علت ورود مدیریت شهری به طرح «دست‌آفرین» به این دلیل است که در جهت نقش اجتماعی خود در کنار نقش مدیریتی بتواند تأثیرگذار باشد. همچنانکه ما در این طرح برای غرفه‌ها مشاورانی را برای نوع توزیع و ارائه و قیمت‌گذاری محصولات در نظر گرفتیم تا بتوانند عملکرد بهتری داشته و رفته رفته توانمند شده و اصطلاحاً روی پای خودشان بایستند.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه توانمندسازی افرادی که مشاغل خانگی و اصطلاحاً دست‌آفرین دارند، نقش مهمی در کاهش آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی و شهری دارد، افزود: ما در طرح دست‌آفرین مسئولیت اجرای طرح‌های زنان را به اداره کل بانوان شهرداری واگذار کرده‌ایم که در ذیل این اقدامات سایر طرح‌ها چون طرح سابق کوثر مشمول می‌شود.

براساس گزارش شورای شهر، وی افزود: ما در طرح دست‌آفرین تاکید بر حمایت چند گروه ویژه از جمله زنان بدسرپرست یا بدون سرپرست و معتادان بهبودیافته و…. داریم و امیدواریم که این طرح در سال‌های آینده استمرار داشته باشد و بتواند در جهت توانمندسازی افرادی که مشاغل خانگی دارند، مؤثر واقع شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

کاهش زمان صدور پروانه‌های ساخت مطالبه شورای شهر است/ هفت ساله شدن شوراها در مجلس هنوز اعلام وصول نشده است

به گزارش کسب و کار نیوز ، مهدی چمران پیش از آغاز دویست و هفتاد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.