به گزارش کسب و کار نیوز، سید رضا امیرزاد در این خصوص افزود: امسال بیش از ۳۰ درصد محصولات خارج از فصل استان نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از بذر مناسب، بهرهبرداری از نشاء سالم، رعایت اصول فنی و به زراعی از عوامل افزایش تولید محصولات خارج از فصل است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: بیش از هفتاد هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت محصولات زراعی است که بیش از ۸۰ درصد آن محصولات خارج از فصل هستند.
امیرزاد اضافه کرد: ۲۹ محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان کشت میشود که بادمجان، گوجهفرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهمترین آنهاست.
وی خاطرنشان کرد: شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: محصولات برداشتشده علاوه بر تأمین نیاز استان به تهران، اصفهان، مشهد، فارس، قم، خراسان و آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشورهای حاشیه خلیجفارس هم صادر میشود.
انتهای پیام