فرشید احمدی کیش، افزود: عدم نظارت در این زمینه باعث شده که مردم در خرید گوشت قرمز مردد و سردرگم شوند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، وی اظهار کرد: از سوی دامپزشکی و کشتارگاه باید بره، کهره، بز و میش باید قید شود در حالی که در لاشه های گوشت موجود در بازار این شهر لیبل زده شده اما نوع گوشت مشخص نشده است.
این عضو شورای شهر یاسوج خاطرنشان کرد: این مساله باعث شده که گوشت میش به نام بره و بز به نام کهره به مردم عرضه و فروخته شود.
احمدی کیش تصریح کرد: در صورت نصب برچسپ لیبل؛ نوع گوشت، کیفیت، زمان تولید، دمای مناسب نگهداری و محل ذبح و مشخصات کشتارگاه را بر روی لاشه مشخص می کند.
وی اضافه کرد: لیبل گذاری ردیابی دقیق منشاء تولید و تضمین سلامت و نوع کیفیت گوشت را ممکن می سازد و هرگونه سوء استفاه در عرضه گوشت بیکیفیت را کاهش میدهد.
انتهای پیام