به گزارش کسب و کار نیوز، نیز با بیان اینکه باید این موضوع را لحاظ کنیم که اگر فیلم یا گزارشی در رسانه عمومی روی آنتن میرود، این فیلم میتواند چه پیامدهایی داشته باشد، گفت: وقتی فیلم فردی را منتشر میکنیم که به ادعای خودش ۲۷ بار قصد جدایی از همسرش را داشته و به همین تعداد هم همسرش را مورد ضرب و شتم قرار داده ،این کار به نوعی مشروعیت دادن به خشونت و همسر آزاری است.
وی با اشاره به اینکه این اقدام نوعی بیتفاوتی اجتماعی را نسبت به این موضوعات در جامعه ایجاد میکند، افزود: اینکه میخواهیم بگوییم زن خانواده در حال سکوت است تا ثبات خانوادهاش را حفظ کند و نشان دادن این کار در صدا و سیما میتواند تبلیغ و ترویج این نوع رفتار با زنان در جامعه باشد. اینکه مردم این موضوع را بشنوند که فردی ۲۷ بار قصد طلاق داشته و همسرش را مورد ضرب و شتم قرار داده، ترویج خشونت و نوعی بیتوجهی به حقوق زنان است.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی افزود: این زن یک شهروند است که در این جامعه زندگی میکند و افرادی که آنها را میشناسند واکنشهایی را نسبت به این افراد خواهند داشت. همچنین فرزندان این خانواده نیز در برنامه حضور داشتند و ظاهراً به وضعیت حضور این کودکان در جامعه و در محیطهای اجتماعی مثل مدرسه و… فکر نشده است. ما حق نداریم برای تحریک احساسات، به حقوق شهروندی و آبرو و حیثیت مردم تعرض کنیم.
انتهای پیام