مصطفایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ما در کنار تولید محصولات متنوع کشاورزی وظیفه تأمین امنیت غذایی و ارتقای کیفی تولید محصولات را داریم تا بتوانیم با بهرهگیری از منابع آب و خاک و استفاده بهینه از توان کشاورزان در عرصه تولید محصولات به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.
وی خاطرنشان کرد: خوشحال هستیم که به رغم اینکه تنها ۱.۱ درصد خاک کشور در اختیار ماست میزان تولید محصولات کشاورزی در این استان ۴ درصد مجموع تولیدات کشوری است، به طوری که در تولید محصولات استراتژیک نظیر گندم، جو، دانههای روغنی و حبوبات جزو استانهای ممتاز کشور محسوب میشویم.
معاون برنامهریزی جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: یکی از برنامههایی که امسال با تاکید استاندار اردبیل به آن همت کردیم احیای واحدهای تولیدی بخش کشاورزی راکد و تبدیل شده است که در همین راستا موفق شدیم با پرداخت تسهیلات کم بهره ۱۲۰ واحد از این مجموعهها را مورد حمایت قرار داده و آنها را به چرخه تولید بازگردانیم.
مصطفایی به تعهد ۲۰ هزار اشتغال مطرح شده از سوی استاندار اردبیل و سهم بخش کشاورزی در این ارتباط اشاره کرد و گفت: ما با احیای واحدهای تولیدی راکد و همچنین راهاندازی واحدهای جدید در بخش زراعت، باغ و دام موفق شدیم فرصت اشتغال برای ۵ هزار نفر را در استان اردبیل فراهم کنیم.
معاون برنامهریزی جهاد کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: ما همچنان علاقمند به احیای واحدها و جلب مشارکت بخش خصوصی در راهاندازی واحدهای تولیدی هستیم و با نظارتهایی که در حال انجام است، ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات در بخش روستایی و فراگیر به متقاضیان پرداخت شده است.
مصطفایی بیان کرد: بیش از ۱۲۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی و ۸۷ میلیارد تومان نیز به صورت مجزا از محل اشتغال فراگیر به بخش کشاورزی پرداخت شده و همچنان این روند ادامه دارد.
وی پرداختیهای حوزه مکانیزاسیون را با ۱۳۴ درصد بالاتر از سهم تعیین شده استانی اعلام کرد و گفت: ما از سرمایهگذاران بخش کشاورزی حمایت میکنیم و تلاشمان بر این است تا در همه بخشها با تأمین زیرساختها فرصت تحول و تحرک را برای فعالان بخش خصوصی مهیا کنیم.
انتهای پیام