به گزارش کسب و کار نیوز، علیرضا علیاری، مدیرعامل شرکت دانشبنیان طراح این سامانه با بیان اینکه این سامانه با تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی ساخته شده است، اظهار کرد: در روش مورد استفاده، امواج الکترومغناطیسی با فرکانسهای مختلف به داخل زمین ارسال و بازتاب این امواج دریافت میشود و مورد تحلیل قرار میگیرد. عمق مفید این امواج کم بوده و به هدایت الکتریکی زمین و مقدار فرکانس مورد استفاده بستگی دارد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان همچنین درباره مزایای سامانه ژئو رادار سهبعدی گفت: مزایای این فناوری نسبت به دیگر روشهای غیر مخربی که در این زمینه مورد استفاده قرار میگیرد، شامل حمل و نقل آسان و قابلیت استفاده در محیطهای شهری، مطابقت با معیارهای زیست محیطی، پردازش و تفسیر، سرعت بالای برداشت، قدرت تفکیک بالای عمودی و افقی، اطمینان در شناسایی شریانهای زیرسطحی، توانایی بالای شناسایی مواد غیرفلزی و هزینه پایین عملیات میشود.
علیاری خاطرنشان کرد: ساخت این محصول نهایی شده و در مرحله عقد قرارداد با شرکتها و ورود به بازار خدمات مهندسی هستیم.
وی درباره تولید انبوه سامانه ژئو رادار سهبعدی نیز تصریح کرد: هنوز به این مرحله نرسیدهایم؛ برنامه ما درباره تولید سامانه این است که محصول را پیش از تولید انبوه در دو پروژه ارزیابی کنیم تا کاستیها و عیوب احتمالی آن را برطرف کنیم و سپس وارد تولید انبوه این سامانه شویم.
مدیرعامل شرکت طراح این سامانه درباره اینکه سامانه ژئو رادار سهبعدی این شرکت چقدر با نمونه خارجی آن قابل رقابت است، گفت: نمونه خارجی این سامانه با عمق کاوش پنج متر، در حدود ۲۰۰ هزار یورو قیمت دارد. ما وارد مرحله قیمتگذاری برای این محصول نشدهایم، اما به طور قطع سامانه تولیدی ما وقتی وارد بازار شود، قیمت پایینتری نسبت به مشابه خارجی خود خواهد داشت. ضمن اینکه نکته مهمی که در محصول ما وجود دارد، عمق کاوش آن است که حداقل به ۱۵ متر میرسد، در حالی که عمق نمونه خارجی در حدود پنج متر است.
علیاری در ادامه درباره برنامه شرکت متبوع خود برای ورود سامانه ژئو رادار سهبعدی به بازارهای جهانی، گفت: ما درباره این سامانه یکسری کارهای پایلوت انجام داده و از محصول نیز جواب گرفتهایم، اما برای ورود به بازار جهانی باید در عمل کار جدیتری صورت گیرد و سامانه نیز محک جدیتری بخورد تا بعد از رفع ایرادات، با قاطعیت بتوانیم وارد بازار جهانی شویم.
انتهای پیام